Brug for kompetent bogføring i Aalborg?

Bogføring aalborg

Skal du have hjælp til jeres bogføring og bor jeres firma i nærheden af Aalborg, er der ikke langt til Bogfoering.dk’s kontor i den nordjyske hovedstad. Vores erfarne bogholdere sidder klar til, at hjælpe med alle former for bogføring, lønregnskab og andre regnskabsmæssige behov. Faktisk kan vi digitalisere og automatisere dine arbejdsgange fuldstændigt, så du helt slipper for papirbilag og altid har et opdateret regnskab.

Bogfoering.dk — Aalborg
bogføring c/o Kvist & Jensen Digitalisering
Danalien 1, 1. sal
9000 Aalborg C

Tlf: 98 10 30 77
Mail: [email protected]

Alle de bogholdere vi har ansat, har bogføring som deres spidskompetence. Derfor kan de hjælpe dig med alle former for bogføringstekniske spørgsmål – ligesom de kan trække på deres kollegaer’s og vores revisorer’s erfaringer og regnskabsmæssige viden.

Vi kan klare din bogføring fra vores kontor i Aalborg, ligesom vi kan udføre den ude ved dig. Hvor vi skal arbejde med dit regnskab, bestemmer du.

"Du kan glæde dig over den sikkerhed, det er at vide, at det er dygtige og erfarne fagfolk, der står for dit regnskab"

Vælg selv, hvor meget hjælp du har brug for

Vil du være sikker på at leje en bogholder, der er fuldstændig opdateret inden for den nyeste teknologiske udvikling på bogføringsfronten, skal du vælge en bogholder fra Bogfoering.dk. Vi kender alle de digitale muligheder, der kan lette arbejdsbyrden med jeres daglige bogføring.

Du behøver ikke skifte regnskabsprogram. Vores bogholdere er godt bekendt med stort set alle de mest udbredte regnskabsprogrammer og ERP-systemer. Vi har kunder, der anvender alt lige fra Dinero, Billys Billing og E-conomics over Microsoft Dynamics NAV Small Business, Microsoft C5 og uniconta og til de helt store versioner af Microsoft Dynamics NAV og AX.

Faktisk tilbyder vi et fuldstændigt digitaliseret og automatiseret bogholderi, hvor du aldrig får et bilag i hånden. Her tager du bare et billede af papirkvitteringer ved hjælp af en app. Samtidig sendes elektroniske fakturaer og bilag i PDF- eller andre elektroniske formater til en direkte mailadresse til jeres regnskab. Så klarer vi resten. Du kan læse mere om det automatiseret digitale bogholderi her.

Du kan naturligvis også vælge at køre dit bogholderi videre, som du altid har gjort. Så er du ikke til det digitale, har vi også en løsning til dig. Tøv derfor ikke med at kontakte os, uanset hvilken form for bogføring du ønsker dig.

Vi klarer det du ikke selv har tid til

 

Vi kan overtage hele eller de dele af bogføringen, som I ikke har tid til. Uanset hvilken løsning du vælger, betaler du et fast, lavt månedlig beløb baseret på det antal bilag eller det antal timer, som vi bruger på at føre dit regnskab.

Derudover kan vores bogholdere også hjælpe med opgaver som for eksempel

og meget, meget mere.

Få større tryghed ved at overlade bogføringen til eksperter

 

Lige meget om du vælger en traditionel eller digital løsning, kan du glæde dig over den sikkerhed, det er at vide, at det er dygtige og erfarne fagfolk, der står for dit regnskab. Det sikrer, at du kan sove godt om natten, og at du træffer dine økonomiske beslutninger på et solidt og opdateret beslutningsgrundlag.

Vælger du vores digitale automatiserede bogholderi, kan du få tilknyttet en controller og regnskabschef, der kan gå dit regnskab efter i sømmene, visualisere det og rådgive dig om økonomiske og skattetekniske spørgsmål. Det bringer dit firma op i samme klasse som de største i din branche.

Skal vi også klare dit bogholderi?

 

Kunne du tænke dig at få bogførings hjælp i Aalborg? Så kontakt Bogfoering.dk allerede i dag,

Kontakt os ved hjælp af kontaktformularen herunder, giv os et ring på 98 10 30 77 eller send os en mail på [email protected].

Vi klarer også bogføringen andre steder end i Aalborg

Vores freelance bogholdere i Aalborg klarer ikke kun bogføring i Aalborg. Vi kan også klare regnskabet for dit firma, selv om du bor langt fra Aalborg. Vores digitale løsning gør, at afstanden ikke har den store betydning. Vi er aldrig længere væk end en mail eller et Skype- eller telefonopkald.

Vi har også kontorer i Randers, Aarhus, Hadsund, Hadsten og Grenaa. Så bor dit firma i Midt-, Kron- og Nordjylland, finder du os altid lige i nærheden.

Her kan du læse mere om hvilke ydelser vi tilbyder. Har du spørgsmål eller vil du gerne have et bud på, hvordan vi kan stå for din bogføring? Så kontakt os via kontaktformularen her på siden, send os en mail, giv os et ring, eller kom forbi og få en snak om dit bogholderi på vores kontor i Aalborg.