Få den mest effektive bogføring i Aarhus

Bogføring Aarhus

Er der brug for hjælp til bogføringen i Aarhus, behøver du ikke at søge vidt og bredt efter en løsning. For bogfoering.dk har nemlig et lokalt kontor i Aarhus, hvorfra vi kan tage hånd om din bogføring. Vi kan også hjælpe dig med, at digitalisere og automatisere jeres bogholderi, så I slipper for nogensinde, at komme til at rode med papirbilag igen.

Bogfoering.dk — Aarhus
bogføring c/o Kvist & Jensen Digitalisering
Agerøvej 31A
8381 Tilst

Tlf: 86 20 76 20
Mail: [email protected]

Du får tilknyttet en fast bogholder, der kommer til at stå for din bogføring. Så ved du, at vedkommende er godt inde i din virksomhed og hvordan I gør tingene hos jer. Ved sygdom, uddannelse eller orlov tager en af vores andre, rutinerede og dygtige bogholdere over.

Alle er uddannede inden for regnskab og økonomi og har stor erfaring med bogføring. Derfor kan de hjælpe dig med alle former for regnskabstekniske spørgsmål.

Du bestemmer selv, om vi skal klare bogføringen ude i firmaet hos dig, eller om vi kan klare den fra vores kontor i Aarhus. Vælger du det sidste, kan vi tage spørgsmål og eventuelle samtaler via telefonen, Skype eller hvilken online mødetjeneste, du nu bruger i din virksomhed.

"Vi kan tage helt over på din bogføring og bygge et fuldautomatiseret og digitaliseret bogholderi til dig"

Vi klarer mere end bare bilagene

 

Det er ikke kun den almindelige bogføring, vores bogholdere kan hjælpe dig med. Vi klarer også alle de mest almindelige, rutinemæssige opgaver inden for bogholderi, som for eksempel

og meget, meget mere.

Vi kan bruge mange bogføringsprogrammer

 

Vores digitale tilgang til bogføring betyder, vi kan arbejde med alle bogføringsprogrammer hos os. Vi bogfører lige så gerne i både Dinero, Billys Billing og E-conomics som i Microsoft Dynamics NAV Small Business, Microsoft C5 og uniconta eller de helt store versioner af Microsoft Dynamics NAV og AX.

Hver enkelt af vores bogholdere har specialiseret sig i et eller flere at de regnskabsprogrammer, der findes på markedet. Så næsten uanset hvilket regnskabsprogram du anvender, har vi en bogholder, der kender det helt ind til benet.

Vælg, hvor meget hjælp du vil have til din bogføring

 

Fordi du altid er sikker på, at leje en bogholder med den nyeste viden om den teknologiske udvikling inden for bogføring, kan vi tilbyde hjælp til dit bogholderi på en lang række forskellige måder.

Manuel bogføring ude i firmaet

 

Vi kan klare bogføringen efter den gode, gamle metode, hvor din faste bogholder kommer ud i det antal timer hver uge eller måned, som vi har aftalt. Du betaler en fast pris lav pris for ydelsen hver måned.

Manuel bogføring fra vores kontor

 

Vi kan også foretage bogføringen fra vores kontor i Aarhus. Så kan du komme forbi med eventuelle papirbilag eller vi kan modtage fotos af bilagene som dokumentation. På samme måde kan du fremsende elektroniske fakturaer til os via mail.

Fuldautomatisk digitalt bogholderi

 

Endelig kan vi tage helt over på din bogføring og bygge et fuldautomatiseret, digitaliseret bogholderi til dig. Her digitaliserer og automatiseres alle papir- og arbejdsgangene mest muligt, så du slipper for at skulle aflevere bilag på papir – og at nogle af bilagene forsvinder. I stedet tager du et billede af alle de bonner og andre småbilag, du får i hverdagen og videresender elektroniske bilag modtaget som f.eks. PDF til en mailadresse, som går direkte til dit regnskab.

Du kan læse mere om det automatiseret digitale bogholderi her.

Få din egen controller og regnskabschef

 

Vælger du den sidste løsning, kan du samtidig vælge din egen controller og regnskabschef, der kan kontrollere og rådgive dig om både regnskabet og videreudviklingen af dit firma. Dermed får du nogle muligheder, som det ellers kun er de største firmaer i din branche, som har adgang til.

Det betyder, at du hurtigere spotter nye trends og kan udvise rettidig omhu, når det er nødvendigt. Derved får du et forspring foran dine nærmeste konkurrenter og kan vækste hurtigere og på et mere sikkert grundlag end dem.

Få større tryghed ved at have eksperter til at hjælpe dig

 

Som du kan se, kan vi sammensætte enhver tænkelig form for hjælp til din bogføringDu bestemmer selv, hvordan den skal foregå og hvor digital du vil være. Så tøv ikke med at kontakte os, uanset hvilken type bogholderi du ønsker dig.

Uanset hvilken model du vælger, giver vi dig den sikkerhed, du får af, at det er erfarne fagfolk, der har gennemgået dit regnskab, inden det bliver afleveret. Det giver ro på, og sikrer, at du kan sove trygt om natten. Samtidig undgår du at få en bøde, fordi du har misset en indberetningsfrist, og kommer ikke til at stå i dårligt lys hos de offentlige myndigheder på grund af en regnskabsteknisk fejl.

Kontakt os ved hjælp af kontaktformularen herunder, giv os et ring på 86 20 76 20 eller send os en mail på [email protected].

Få mere tid til din forretning – lad os overtage bogholderiet

 

Hvis du ikke synes bogføring og bogholderiopgaver hører til din spidskompetencer, står vi klar til at hjælpe dig. Med en ekstern bogholder skal du heller ikke tænke på sygdom, uddannelse osv. Vi sørger for, at dine ting bliver lavet til tiden, og at vores bogholdere altid er fagligt up-to-date.

Ikke kun for firmaer i Aarhus og omegn

 

Bor du et andet sted i det midt-, kron- og nordjyske område, har vi også kontorer i Aalborg, Randers, Hadsund, Hadsten og Grenaa. Vores freelance bogholdere i Aarhus afdelingen har kunder i store dele af landet og mange bogførings kunder på Sjælland.

Vores digitale løsning gør, at afstanden ikke længere har den store betydning. Vi er kun en mail eller et Skype-opkald væk. Derfor behøver dit firma ikke absolut bo i i nærheden af et af vores kontorer, for at du kan få glæde af de ydelser, som bogfoering.dk tilbyder. Vi har kunder over hele landet.

Så uanset om du har brug for bogføring i Aarhus, Odense, Roskilde eller et andet sted i Danmark, så kontakt os i dag og få bogføring til et fast, lavt månedligt beløb.