Her får du den bedste bogføring i Grenaa!

Har du et firma, hvor du har brug for hjælp til bogføringen i nærheden af Grenaa, kan du med fordel kigge i retning af Bogfoering.dk. Vi har nemlig et kontor i Grenaa bemandet med dygtige bogholdere og revisorer, som sidder klar til at hjælpe dig. Så har du brug for at outsource bogføringen helt eller delvis, er vi et godt lokalt bud.

Bogfoering.dk — Grenaa
bogføring c/o Kvist & Jensen Digitalisering
Grønland 24
8500 Grenaa

Tlf: 86 32 20 11
Mail: [email protected]

På kontoret i Grenaa  giver vi altid en hjælpende hånd

Med hele 7 kontorer fordelt i det jyske, er vi altid klar til at hjælpe dig med lige nøjagtigt de bogføringsopgaver, som du har brug for at få udført. Vi tager også kunder fra resten af landet, som vi samarbejder med over distancen. Uanset om du vil overdrage hele eller dele af bogføringen til os, er vi klar til at hjælpe dig til en fast lav månedlig pris.

Alle vores bogholdere har stor erfaring indenfor bogføring. Derfor kan de hjælpe dig med alle former for bogføringstekniske spørgsmål. Skal du have praktisk hjælp til bogføringen, kan det enten foregå på vores kontor i Grenaa, ude i dit firma eller online via Skype eller Teams.

"Vi bygger et fuldstændigt digitaliseret og automatiseret bogholderi, hvor du aldrig får et bilag i hånden"

Du bestemmer selv, hvad du skal have hjælp til

De bogholdere der er tilknyttet Grenaa kontoret – og alle de andre ansatte på vores kontorer – er uddannet i alle de mest udbredte regnskabsprogrammer. Vi kan også hjælpe dig med at sætte et helt digitaliseret og automatiseret bogholderi op, så I helt slipper for at skulle holde styr på bilag, timesedler og kørselsregnskab på papir.

Vælger du at lægge hele din bogføring over i vores digitaliserede og automatiserede system, kan du samtidig vælge din egen controller og regnskabschef. Dem kan du trække på, når du har brug for at få visualiseret regnskabet og økonomisk og skattemæssig rådgivning. Det giver dig en række beslutningsmæssige fordele, som det ellers kun er de største virksomheder i din branche, der har råd til.

Men vi behøver ikke nødvendigvis digitalisere dit bogholderi. Vi kan sagtens foretage bogføringen helt traditionelt. Vi kan tage os af alt. Udover alm. bogføring, kan vores bogholdere hjælpe med en lang række opgaver som for eksempel:

  • Udarbejdelse og fremsendelse af fakturaer til kunder
  • Momsafstemning og -indberetning
  • Afstemning og indberetning af alle punktafgifter
  • Måneds- og kvartalsafslutninger
  • Bank- og andre kontoafstemninger
  • Lønberegning og lønkørsel via diverse lønbureauer
  • Indberetning af lovpligtige oplysninger til Danmarks Statistik

og meget, meget mere.

Hvornår er det en god ide, at få hjælp til bogføringen i Grenaa?

 

Hvis ikke du har opgaver nok i det daglige til at have jeres egen bogholder ansat, er det helt oplagt at outsource opgaverne til en ekstern samarbejdspartner som Bogfoering.dk.

Vi er også et oplagt valg, selvom du kun har brug for hjælp til en enkelt eller nogle få afgrænsede opgaver i dit bogholderi. Du betaler en fast lav månedlig pris for vores assistance, der beregnes efter det antal bilag eller det antal timer, vi har hos dig.

Så uanset hvor stort eller lille behov du har for at få hjælp til bogføringen, så kontakt os endelig. Timeantal og antallet af opgaver kan skaleres op og ned helt efter dit behov. Du bestemmer selv og kan enten udvide eller opsige aftale alt efter dit behov.

Ligegyldig hvilken samarbejdsløsning du vælger, får du hjælp af nogle af branchens mest erfarne fagfolk. De bogfører og kontrollerer dit regnskab, så du er sikker på, at det altid er helt i orden og up-to-date. Det giver ro på, og sikrer, at du kan sove trygt om natten. Samtidig slipper du for at komme til at stå i dårligt lys hos offentlige myndigheder og instanser og undgår kæmpebøder, fordi du har misset en indberetningsfrist.

Lad os overtage dit bogholderi og få mere tid til din forretning

Hører bogføring og bogholderiopgaver ikke til dine interesser eller spidskompetencer, så lad os overtage bogføringen 100 %. Det frigiver en masse tid, du kan bruge på at drive og udvikle din forretning og dens medarbejdere.

Vi kan køre videre i dit regnskabsprogram, så du slipper for dyre og tidskrævende konverteringer af dit regnskab. Samtidig slipper du for at skulle lære et nyt system at kende, hvis du gerne selv vil følge lidt med i bogføringen.

Endelig skal du ikke tænke på sygdom, uddannelse osv. med en freelance/ekstern bogholder. Selv om du får tilknyttet en fast bogholder, står der altid en kollega klar, hvis din faste bogholder ikke er på arbejde. Derfor er du altid sikker på, at du får bogført dit regnskab til tiden og får afregnet enhver sit. Alt sammen foretaget af erfarne og fagligt up-to-date bogholdere.

Skal vi også klare dit bogholderi?

 

Kunne du tænke dig at få bogførings hjælp i Grenaa? Så kontakt Bogfoering.dk allerede i dag,

Kontakt os ved hjælp af kontaktformularen herunder, giv os et ring på 86 32 20 11 eller send os en mail på [email protected].

Ikke kun for virksomheder i Grenaa

 

Selvom vi holder til i Grenaa, og derfor har flest virksomheder i Grenaa som bogføringskunder, har vi også mange virksomheder på resten af Djursland. Så bor du et andet sted på Djursland er det ikke et problem. Vores digitale løsning gør, at afstanden ikke længere har den store betydning. Vi er kun en mail eller et Skype-opkald væk.

Men vil du gerne have besøg af en af vores freelance bogholdere i Grenaa, så kommer de også gerne ud til dig selvom du bor udenfor byen. Hele Djursland er deres arbejdsområde.

Ellers kan det være, at et af vores andre kontorer ligger tættere på dig. Vi har også kontorer i Randers, Aarhus,  Hadsund, Hadsten og Aalborg.

Her kan du læse mere om hvilke ydelser vi tilbyder. Har du spørgsmål eller vil du gerne have et bud på, hvordan vi kan stå for din bogføring? Så kontakt os via kontaktformularen her på siden, send os en mail, giv os et ring, eller kom forbi og få en snak om dit bogholderi på vores kontor i Grenaa.

Vi har kunder i hele landet

 

I dag er det ikke længere nødvendigt, at være tæt på ens bogholder. Du har ikke længere brug for, at smutte forbi kontoret med bilag – de er jo digitale, så bogholderen har hele tiden adgang til dem.

Derfor har vi kunder i hele landet. Vi har kunder på Fyn, Sjælland og en lang række større jyske byer. Det skyldes især vores digitale tilgang til bogholderi, som vi også nemt kan sætte op hos dig.