Søger du hjælp til bogføringen i Hadsten?

Bogføring Hadsten

Overvejer du at få ekstern hjælp til din bogføring i Hadsten, så er Bogfoering.dk et godt, sikkert og nærtliggende valg. Vi kan overtage hele eller dele af dit bogholderi og køre det, som du gør det i dag. Vi kan også digitalisere din bogføring, så du aldrig skal holde styr på papirbilag igen. Bag Bogfoering.dk står revisionsfirmaet Kvist & Jensen – så vi har mere end 40 års erfaring at trække på – uanset hvilken type bogføring vi skal foretage for dig.

Bogfoering.dk — Hadsten
bogføring c/o Kvist & Jensen Digitalisering
Søndergade 34
8370 Hadsten

Tlf: 86 98 34 33
Mail: [email protected]

Alle vores bogholdere efteruddannes løbende i både de skattetekniske og teknologiske nyheder inden for bogføring. Samtidig kan de sparre med deres kollegaer og vores erfarne revisorer og andre økonomifolk på kontoret. Så med en ekstern bogholder fra Bogfoering.dk er du altid sikker på, at dit regnskab er bogført korrekt efter de nyeste regler på området.

"Vi kan arbejde i alle de mest udbredte regnskabsprogrammer"

Få bogføring i Hadsten lige som du vil have det

Med en ekstern bogholder fra Bogfoering.dk kan du få lige præcis den hjælp til dit regnskab, som du har brug for. Vi kan videreføre dit bogholderi, sådan som det kører i dag eller vi kan digitalisere og automatisere det fuldstændigt.

Vælger du, at vi skal fortsætte bogføringen på samme måde, som det kører i dag, kan det foregå ved, at vi enten kommer ud til dig eller klarer det fra vores kontor. Du vælger selv, og vælger også, hvor mange timer vi skal bruge på det og hvor tit, der er behov for, at få bogført bilagene i dit regnskab.

Du kan også få hjælp hos os til at digitalisere din bogføring, så du skal bruge mindst muligt tid på det. Vælger du vores fuldstændigt automatiserede digitale bogholderi, kommer du aldrig til at skulle samle papirbilag ind og gemme dem til os.

Du tager bare et billede af de papirkvitteringer, du får i løbet af din hverdag. Det foregår via en app på din mobiltelefon, som du også bruger til at godkende alle betalinger med. Elektroniske fakturaer og fakturaer som modtages i PDF-format, sendes til en særlig mailadresse, der hører til dit regnskab. Derved kommer de ind i regnskabet automatisk, og kan bogføres uden nogen sinde at blive skrevet ud.

Uanset hvilken løsning du vælger, sammensætter vi en pakke til en fast månedlig pris. Så ved du altid, hvad du kommer til at betale for din bogføring, ligesom du har mulighed for, at tilkøbe ekstraydelser efter behov.

Vi kan hjælpe med det hele

 

I dag handler bogføring om meget andet end blot at bogføre udgifter og indtægter. Hos Bogfoering.dk kan vi hjælpe dig med både den almindelige bogføring, lønadministrationen og meget, meget andet. For eksempel kan vi stå for:

  • At sende fakturaer til dine kunder
  • At rykke for betaling af fakturaer
  • At sætte fakturaer til leverandører til betaling
  • Afstemning og indberetning af moms
  • Afstemning og indberetning af andre punktafgifter
  • Indsendelse af lovpligtige oplysninger til Danmarks Statistik
  • Indberetning af feriepenge, ATP, pension etc.
  • Rejseafregninger (evt. digitale rejseafregninger) inklusive gennemgang af alle bilag
  • Beregne og køre løn til både fastansatte og freelancere

Vi bruger dit bogføringsprogram

 

Du har sikkert hørt om alt det besvær, andre har haft, fordi de valgte at outsource deres bogholderi til f.eks. deres revisor eller en ekstern bogholder. Besværet skyldes oftest, at de var nødt til at gå over til det regnskabsprogram, som bogholderen eller revisionsfirmaet anvendte.

Sådan fungerer det ikke hos Bogfoering.dk. Vi kan arbejde i alle de mest udbredte regnskabsprogrammer, uanset om de kører som en tjeneste i skyen eller kræver installation på en computer. Så næsten uanset hvilket regnskabsprogram, du anvender i dag, kan vi tage over.

Du får naturligvis en fast tilknyttet bogholder. Det betyder, at du altid er sikker på, at det er den samme bogholder, som kender dit firma, der står for bogføringen – uanset om den foregår hos dig eller os.

Vi klarer også bogføring uden for Hadsten

 

Bor du ikke i Hadsten, har vi 6 andre kontorer placeret i  Aalborg, Aarhus,  Randers, Hadsund og Grenaa, som du altid er velkommen til at kontakte! 

Og bor du slet ikke i det midtjyske, kan vi også klare din bogføring over distancen. Så tager vi bare møderne via Skype og telefon. Det er lige så nemt, som at mødes i virkeligheden. Vores freelance bogholdere i Hadsten er vant til kunder i hele landet, så i dag er afstand uden betydning.

Så kontakt os i dag enten via formularen her eller via telefon eller mail. Du kan også bare komme forbi på kontoret og få en snak om, hvilken bogføringsløsning der passer bedst til din virksomhed.

Skal vi også klare dit bogholderi?

 

Kunne du tænke dig at få bogførings hjælp i Hadsten? Så kontakt Bogfoering.dk allerede i dag,

Kontakt os ved hjælp af kontaktformularen herunder, giv os et ring på 86 98 34 33 eller send os en mail på [email protected].

Vi har kunder i hele landet

 

I dag er det ikke længere nødvendigt, at være tæt på ens bogholder. Du har ikke længere brug for, at smutte forbi kontoret med bilag – de er jo digitale, så bogholderen har hele tiden adgang til dem.

Derfor har vi kunder i hele landet. Vi har kunder på Fyn, Sjælland og en lang række større jyske byer. Det skyldes især vores digitale tilgang til bogholderi, som vi også nemt kan sætte op hos dig.