Leder du efter hjælp til bogføringen nær Hadsund

Hadsund Bogføring

Har du brug for hjælp til bogføringen og ligger din virksomhed nær Hadsund? Så er vi lige i nærheden. Beliggende tæt på den smukke Mariager Fjord finder du Bogfoering.dk’s kontor i Hadsund. Her har vi samlet en hel række af branchens dygtigste bogholdere. De har kompetencerne i orden til at klare din bogføring – enten på den gode gammeldags måde eller ved hjælp af en fuldautomatisk digital løsning, hvor du vinker helt farvel til papirbilag.

Bogfoering.dk — Hadsund
bogføring c/o Kvist & Jensen Digitalisering
Ringvejen 8
9560 Hadsund

Tlf: 98 58 16 22
Mail: [email protected]

Alle vores bogholdere har alle stor erfaring indenfor bogføring, og kan hjælpe dig med alle former for bogføringstekniske spørgsmål. Skal du have praktisk hjælp til bogføringen, kan det enten foregå på vores kontor i Hadsund, ude ved dig eller online via Skype.

"Få ro i maven - vi klarer dit bogholderi mens du koncentrere dig om, at drive forretningen"

Vælg den bogføring, der passer til din virksomhed

 

Bogfoering.dk er sat i verden for at hjælpe dig og dit firma med regnskabet. Som kunde bestemmer du helt selv, hvor meget eller lidt hjælp du har brug for – og om vi skal sidde hos dig eller kan klare bogføringen fra vores kontor.

Vi kan overtage dele af jeres bogføring, udelukkende stå for periodeafslutningerne, eller vi kan helt overtage jeres bogholderi 

– endda i en særlig fuldautomatisk digital version, hvor du aldrig kommer til at stå med et papirbilag igen.

Her tager du bare et billede af de papirkvitteringer, du får i løbet af hverdagen og sender til dit regnskab via en app. Fra app’en kan du også godkende alle betalinger. Fakturaer i PDF-format og elektroniske fakturaer håndteres automatisk, så de altid bliver bogført korrekt, og regnskabet altid er opdateret. Du kan selv følge med via regnskabsprogrammet, som du har fuld adgang til, ganske som hvis du havde kørt bogholderiet selv.

Vil du bare fortsætte din bogføring, ganske som du er vant til, kan vi også hjælpe dig med det. 

Du behøver ikke nødvendigvis at digitalisere dit bogholderi, for at være kunde hos os.

Vores ydelser er et konkurrencedygtigt alternativ til at ansætte en bogholder. Sammen finder vi en løsning til en fast månedlig pris, der passer til netop din virksomhed. Så ved du, hvad det koster dig at outsource bogholderiet hver måned og undgår faste forpligtelser til endnu en medarbejder. Har du brug for tillægsydelser kan de tilkøbes efter behov.

Når det gælder økonomi, er der intet vigtigere end tryghed

Vi er her for at hjælpe dig! Økonomisk tryghed og overblik er med til at give ro på i hverdagen. Så kan du koncentrere dig om at drive forretning, mens vi klarer dit bogholderi.

Med en ekstern bogholder fra Bogfoering.dk får du aldrig nogle overraskelser, når først årsregnskabet skal afsluttes. For din eksterne bogholder kan sparre med sine kollegaer på vores kontor, ligesom han eller hun kan trække på vores erfarne revisorer, når der er behov for det.

Derfor kan vi bogføre alle dine bilag korrekt, og sørge for at både moms, punktafgifter og skat altid afregnes korrekt og til tiden. Men selvfølgelig tager vi fat i dig, hvis der er noget, du skal tage stilling til.

Vælger du vores automatiske digitale bogholderi kan du samtidig vælge din egen controller og økonomichef, som du kan spare med om dit firmas udvikling. De kan visualisere regnskabstallene for dig, så du bedre kan forstå, hvad de betyder. De kan også rådgive dig om nye investeringer og initiativer, og hvad de kommer til at betyde for virksomheden rent økonomisk og skattemæssigt.

Derved får du de samme muligheder som nogle af din branches største virksomheder for at træffe beslutninger på et velfunderet grundlag – uden at skulle betale høje lønninger til ekspertressourcer.

Du behøver ikke bo i Hadsund-området for at kontakte os

Bogfoering.dk er ikke kun et lokalt firma i Hadsund. Vi har kunder over hele landet, og hjælper hundredvis af danske virksomheder i alle størrelser med deres bogføring. Bag Bogfoering.dk står revisionsfirmaet Kvist & Jensen. Så vi er ikke bare nogle unge, smarte typer, der har disruptet revisionsbranchen. Der står mere end 40 års erfaring bag.

Bor du ikke lige i nærheden af Hadsund, forsøger vi i stedet at mødes virtuelt via Skype eller andre tjenester. Og den gode gammeldags telefon virker bestemt også endnu! Vores freelance bogholdere i Hadsund kører rundt i hele Jylland for at servisere kunder og derfor kan vi også hjælpe dig selvom du ikke bor i Hadsund.

Du er også velkommen til at kontakte et af vores andre lokale kontorer i henholdsvis Randers, Aarhus, Aalborg, Hadsten og Grenaa eller bruge kontaktformularen herunder.

Skal vi også klare dit bogholderi?

 

Kunne du tænke dig at få bogførings hjælp i Hadsund? Så kontakt Bogfoering.dk allerede i dag,

Kontakt os ved hjælp af kontaktformularen herunder, giv os et ring på 98 58 16 22 eller send os en mail på [email protected].

Vi har kunder i hele landet

 

I dag er det ikke længere nødvendigt, at være tæt på ens bogholder. Du har ikke længere brug for, at smutte forbi kontoret med bilag – de er jo digitale, så bogholderen har hele tiden adgang til dem.

Derfor har vi kunder i hele landet. Vi har kunder på Fyn, Sjælland og en lang række større jyske byer. Det skyldes især vores digitale tilgang til bogholderi, som vi også nemt kan sætte op hos dig.