Den bedste bogføring i Hammel finder du her

Bogfoering.dk Hammel

Har du brug for hjælp til din bogføring, og holder dit firma til i nærheden af Hammel, kan du nemt finde hjælp til bogføringen tæt på, hvor du bor. Bogfoering.dk har eget kontor i Hammel. Her sidder vi klar til, at hjælpe dig din bogføring. Vi kan tilmed digitalisere og automatisere den, så du helt slipper for papirbilag og andre af bogføringens svøber.

Bogfoering.dk — Hammel
bogføring c/o Kvist & Jensen Digitalisering
Tovegade 1
8450 Hammel

Tlf: 42 14 81 52
Mail: [email protected]

Her er vores team af bogholdere på kontoret i Hammel

Du kan møde disse erfarne kræfter på vores kontor i Hammel. De har alle erfaring som freelance bogholdere og kan hjælpe enhver virksomhed:

Charlotte Broberg
Bogholder
Dorthe Duelund Simonsen
Bogholder
"Vi kan digitalisere og effektivisere bogføringen i din dagligdag, så den fylder så lidt som muligt"

Lad os blive din eksterne bogholder

 

Er dit skrivebord ved, at synke sammen under vægten af papirbunker, og er faktureringen og momsafregningen et nødvendigt onde, du er nødt til at finde tid til at kigge på? Så er det værd at overveje om ikke du skal have fat i en ekstern bogholder. Vi kan hjælpe dig med at gøre din hverdag lettere og få overblikket over jeres virksomheds økonomi.

Du vælger selv, om vi skal komme ud at sidde hos dig, eller vi skal klare bogføringen hos os i Hammel. Du kommer ikke til at mærke den store forskel. For uanset hvorfra vi arbejder, kan vi sørge for, at dine bilag bliver bogført, dine fakturaer bliver sendt, og ikke mindst at dine leverandører, moms og Skat bliver betalt til tiden og at de ansatte får løn.

Har du brug for meget eller lidt hjælp?

 

Du bestemmer også selv, hvor meget af din bogføring vi skal hjælpe dig med. Skal vi kun tjekke op på din egen bogføring og afslutte moms og årsregnskab, eller skal vi overtage hele bogføringen? Det er dit valg.

Ligegyldigt hvilken løsning du vælger, får du tilknyttet en fast bogholder, der tager sig af din bogføring. Samtidig kan din faste eksterne bogholder altid trække på vores andre bogholdere og revisorer. Det betyder, at du er sikker på, at alle bilag bogføres korrekt. Derved undgår du, at der opstår ubehagelige overraskelser, når momsen eller årsregnskabet skal lukkes af.

Vink farvel til papirbilag og sæt strøm til bogføringen

 

Uanset hvilket regnskabsprogram du bruger i din hverdag, kan vi hjælpe dig. Og bruger du ikke noget regnskabsprogram endnu, kan vi hjælpe dig i gang med et, der passer til dit firmas størrelse. Samtidig kan vi digitalisere din bogføring, så du helt kan vinke farvel til papirbilag.

Hos Bogfoering.dk er vi helt fremme på den teknologiske forkant med digitalisering af bogføringen. Derfor kan vi hjælpe dig med at digitalisere og effektivisere bogføringen i din dagligdag, så den fylder så lidt som muligt.

Samtidig bliver alle vores medarbejdere jævnligt efteruddannet inden for de nyeste teknologiske nyudviklinger, ligesom de holder sig opdateret med den nyeste lovgivning og de nyeste regler på området. Derfor er de altid fuldt opdaterede til at hjælpe dig med både de nyeste bogførings- og skatteregler og de nyeste teknologiske muligheder inden for bogføring.

Vores eksperter giver dig øget tryghed omkring din bogføring

 
Som allerede nævnt er du i total kontrol med bogføringen, selv om du har outsourcet den til bogfoering.dk. I tæt samarbejde med dig sammensætter vi en pakke til en fast månedlig pris, der passer nøjagtigt til behovene i din virksomhed.

Vælger du vores fuldstændigt automatiserede digitale bogholderi, kan du vælge at tilknyttet din egen controller og økonomichef (CFO). De kan hjælpe dig med at visualisere regnskabet, og hvad det betyder for dig, din virksomhed og dens fremtid. De kan også rådgive dig om investeringer og nye aktiviteter, så du får det bedst mulige beslutningsgrundlag for fremtiden.

Er du ikke til en digital løsning endnu? Så kan vi også sagtens tage over på dit bogholderi og køre det videre, som det har været gjort hidtil.

Ligegyldig hvilken model du vælger, får du trygheden ved at vide, at der sidder erfarne fagfolk og eksperter med dit regnskab. De sørger for at altid stemmer, og at både kreditorer, Skat og moms bliver afregnet og betalt til tiden. Det giver ro på i din hverdag, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed

Kontakt os allerede i dag for at få en snak med din lokale bogholder i Hammel! Brug formularen herunder, giv os et ring, eller kom forbi på vores adresse.

Lej en freelance bogholder til sparring

 

Har du brug for sparring i dagligdagen eller blot mange udfordringer med bogholderiet, kan sparring med en freelance bogholder ofte være godt givet ud.

På den måde har du altid en hotline tæt på og du kan komme videre med din bogføring. Selvom vores freelance bogholdere i Hammel har mange kunder, er der altid tid til dig og skulle din “normale” kontakt være optaget, er der en anden til at tage over på din henvendelse.

Skal vi også klare dit bogholderi?

 

Kunne du tænke dig at få bogførings hjælp i Hammel? Så kontakt Bogfoering.dk allerede i dag,

Kontakt os ved hjælp af kontaktformularen herunder, giv os et ring på 42 14 81 52 eller send os en mail på [email protected].

Vi klarer også bogføring uden for Hammel

 

Bor du ikke i Hammel, har vi 6 andre kontorer placeret i  Aalborg, Aarhus,  Randers, Hadsten, Hadsund og Grenaa, som du altid er velkommen til at kontakte! 

Og bor du slet ikke i det midtjyske, kan vi også klare din bogføring over distancen. Så tager vi bare møderne via Skype og telefon. Det er lige så nemt, som at mødes i virkeligheden. Vores freelance bogholdere i Hadsten er vant til kunder i hele landet, så i dag er afstand uden betydning.

Så kontakt os i dag enten via formularen her eller via telefon eller mail. Du kan også bare komme forbi på kontoret og få en snak om, hvilken bogføringsløsning der passer bedst til din virksomhed.

Vi har kunder i hele landet

 

I dag er det ikke længere nødvendigt, at være tæt på ens bogholder. Du har ikke længere brug for, at smutte forbi kontoret med bilag – de er jo digitale, så bogholderen har hele tiden adgang til dem.

Derfor har vi kunder i hele landet. Vi har kunder på Fyn, Sjælland og en lang række større jyske byer. Det skyldes især vores digitale tilgang til bogholderi, som vi også nemt kan sætte op hos dig.

Du finder bl.a. vores kunder i: HinnerupOdderSilkeborg, Vejle, Viborg