Brug for effektiv bogføring i Randers?

Bogføring Randers

Har du brug for hjælp til din bogføring og bor i Randers, er din bogføringshjælp lige i nærheden i form af Bogfoering.dk. Vi har flere dedikerede bogholdere siddende på vores kontor i Randers, som er klar til at hjælpe dig med dine bogføringsudfordringer. Vi kan også hjælpe dig med, at digitalisere og automatisere dine arbejdsgange. Så slipper du for papirbunker og er altid up-to-date med din bogføring.

Bogfoering.dk — Randers
bogføring c/o Kvist & Jensen
Tronholmen 3
8960 Randers SØ

Tlf: 86 41 21 00
Mail: [email protected]

Alle vores bogholdere har alle stor erfaring indenfor bogføring, og kan hjælpe dig med alle former for bogføringstekniske spørgsmål. Skal du have praktisk hjælp til bogføringen, kan det enten foregå på vores kontor i Randers, ude ved dig eller online via Skype.

"Vi bygger et fuldstændigt digitaliseret og automatiseret bogholderi, hvor du aldrig får et bilag i hånden"

Du vælger selv, hvor meget hjælp du vil have

 

Hos os er du sikker på at leje en bogholder, der er med helt forrest i den teknologiske udvikling inden for bogføring. Det betyder, at de er vant til at benytte de nyeste programmer, apps og software. Det gør det muligt for dem at bygge et fuldstændigt digitaliseret og automatiseret bogholderi, hvor du aldrig får et bilag i hånden, og hvor dit bogholderi altid er opdateret.

Du bestemmer selv, hvor meget hjælp du vil have til din bogføring. Du kan vælge at tage et billede af dine bilag og maile dem til os. Så klarer vi resten. Du kan også vælge, selv at klare hele bogføringen frem til moms- eller årsafslutningen, og så tager vi over derfra. Så er du sikker på, at alt er bogført som det skal, og at du afregner de rigtige beløb i skat, moms og punktafgifter til tiden.

Du kan læse mere om det automatiseret digitale bogholderi her.

Få større tryghed ved at have eksperter til at hjælpe dig

 

Det er lige netop dit behov, som passer til din virksomhed og din eller dine medarbejderes lyst og tid til selv at have noget med bogføringen at gøre, som bestemmer, hvilken løsning vi sammensætter til dig. Du kan også selv bestemme, hvor digital du vil være. Er du ikke til det digitale, har vi også en løsning til dig. Så tøv ikke med at kontakte os, uanset hvilken type bogholderi du ønsker dig.

Uanset hvilken model du vælger, giver vi dig den sikkerhed, det er at vide, at det er erfarne fagfolk, der har været dit regnskab igennem, før det bliver afleveret. Det giver ro på, og sikrer, at du kan sove trygt om natten. Samtidig undgår du pludselig at komme til at stå i dårligt lys hos de offentlige myndigheder og få en kæmpebøde, fordi du har misset en indberetningsfrist.

Få tid til din forretning – lad os overtage bogholderiet

 

Hvis du ikke synes bogføring og bogholderiopgaver er det sjoveste i verden, kan du også lade os overtage bogføringen 100 %. På den måde får du frigivet en masse tid, som du kan bruge på at drive din forretning.

Med en ekstern/freelance bogholder skal du ikke tænke på sygdom, uddannelse osv. Vi sørger for, at dine ting bliver lavet til tiden, og at vores bogholdere altid er fagligt up-to-date.

Skal vi også klare dit bogholderi?

 

Kunne du tænke dig at få bogførings hjælp i Randers? Så kontakt Bogfoering.dk allerede i dag,

Kontakt os ved hjælp af kontaktformularen herunder eller giv os et ring på 86 41 21 00 .

Mere end ”bare” bogføring

Udover alm. bogføring, kan vores bogholdere hjælpe med en lang række opgaver som for eksempel

  • Momsafstemning og -indberetning
  • Afstemning og indberetning af andre punktafgifter
  • Indsendelse af lovpligtige oplysninger til Danmarks Statistik
  • Lønberegning og lønkørsel via diverse lønbureauer
  • Udformning og fremsendelse af fakturaer
  • Bank- og andre kontoafstemninger

og meget, meget mere.

Vi kræver ikke et bestemt bogføringsprogram

 

Vores digitale tilgang til bogføring betyder, at du ikke tvunget til et bestemt bogføringsprogram hos os. Vi har kunder, der anvender alt lige fra Dinero, Billys Billing og E-conomics over Microsoft Dynamics NAV Small Business, Microsoft C5 og uniconta og til de helt store versioner af Microsoft Dynamics NAV og AX.

Gennem vores mange medarbejdere, har vi et indgående kendskab til alle regnskabsprogrammer på markedet. Så du er altid sikker på at få en bogholder tilknyttet, som er ekspert i netop det regnskabsprogram, som du anvender.

Ikke kun for virksomheder i Randers

 

Selvom vi holder til i Randers, og derfor har flest virksomheder i Randers som bogføringskunder, har vi også mange virksomheder udenfor byen som kunder. Vores digitale løsning gør, at afstanden ikke længere har den store betydning. Vi er kun en mail eller et Skype-opkald væk. Derfor har vi også vores freelance bogholdere fra Randers til, at køre ud til store dele af djursland og servicere oplandet omkring Randers.

Samtidig har vi også kontorer i Aalborg, Aarhus, Hadsund, Hadsten og Grenaa. Så holder din virksomhed til i Midt-, Kron- og Nordjylland, har vi altid en afdeling lige i nærheden.

Du kan læse meget mere om vores ydelser her, og du er også velkommen til at få en snak om dit bogholderi på vores kontor i Randers.