Bogholder i Esbjerg

Som virksomhed i en så erhvervsrig by som Esbjerg, kan det ofte være mere givtigt at fokusere på nye kunder, nye projekter og nye produkter end på bogføringen. Derfor står vi hos bogfoering.dk klar med kompetente konsulenter, der kan hjælpe din virksomhed med alle opgaver inden for bogføring i og omkring Esbjerg.

Vi har gjort det til vores spidskompetence at hjælpe store som små virksomheder med at gøre deres bogføring nemmere og mere overskuelig. Det gør vi som oftest ved hjælp af et automatiseret, digitalt bogholderi uden papirbilag, som vi implementerer hos jer, lige som I ønsker det. Derfor kan vi også hjælpe din virksomhed med bogføring i Esbjerg.

Har du brug for bogholder i Esbjerg, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Vi er specialister i digitalt bogholderi – men leverer lige det, du ønsker

 

Svømmer dit kontor også i bunker af papirbilag, kvitteringer og fakturaer? Og føler du og din bogholder, at I har mistet overblikket over din virksomheds økonomi?

Så kan et digitaliseret og automatisk bogholderi helt sikkert være noget for dig. Vi skaber overblikket over din virksomheds økonomi på et gennemskueligt dashboard, så du bliver fri for papirnusseri og afrevet hår, når I igen ikke kan finde de rette bilag frem fra bunkerne.

Vi kender selvfølgelig også til de andre bogføringssystemer, som f.eks. E-conomic, NAV Small Business, Dinero, Billys Billing – og vi kan også operere ud fra dit gamle bogføringssystem, hvis det passer dig bedst.

Vores services som eksternt bogholderi

Vi leverer selvfølgelig ikke kun én ydelse, men mange forskellige. Vi skræddersyr også gerne netop den løsning, der passer din virksomhed bedst. Derfor kan vi helt sikkert også finde en løsning på din bogføring, der passer din virksomhed i Esbjerg bedst. De hovedydelser, vi tilbyder vores kunder, centrerer sig omkring:

  • Automatiseret, digitalt bogholderi
  • Optimeret bogholderi
  • Outsourcet bogholderi
  • Lej en bogholder
  • Ekstern controller
  • Ekstern CFO/økonomichef
  • Lønadministration

Hos bogfoering.dk tilbyder vi en række forskellige ydelser inden for bogføring og bogholderi, og du kan helt selv vælge hvilke, der er relevante for din virksomhed. Vi kan varetage både dele af din bogføring, eller du kan vælge at lade os håndtere hele dit bogholderi med alt, hvad det indebærer. Vi kører gerne ud til din virksomhed i Esbjerg for at snakke om din bogføring, eller vi ordner den digitalt.

Uanset hvilken løsning, din virksomhed har behov for, betaler du et fast månedligt beløb for de services, du vælger. Du kan også tilpasse dem løbende, hvis din virksomhed får behov for, at vi skal varetage andre eller flere opgaver. Med vores eksterne bogholderi får du en fleksibel, målrettet og gennemsigtig løsning, der er tilpasset præcist til din virksomheds behov.

 

Lyder det interessant?

 

Automatiseret, digitalt bogholderi

 

Et digitalt og automatiseret bogholderi kan være vejen til en mere overskuelig bogføring, hvor du slipper for papirnusseri, bortkomne papirer og utallige udskrifter af bilag. Med denne løsning bliver alle aspekter af dit bogholderi automatiseret og digitaliseret, og vi varetager din virksomheds bogføring fra top til tå.

Det giver dig det forkromede overblik over din virksomheds økonomi, og regnskabstallene opdateres næsten øjeblikkeligt, så du undgår grimme overraskelser i regnskaberne.

Arbejdsgangene har heller aldrig været lettere. Nu kan kvitteringer indsendes som et billede fra telefonen, og digitale bilag kan videresendes direkte til jeres digitale regnskabsprogram. Så kan du i stedet fokusere arbejdstiden på at drive virksomhed uden at skulle grave informationer fra regnskabsskuffen frem i tide og utide.

Hvis du vælger et automatiseret, digitalt bogholderi hos bogfoering.dk, kan vi også alliere dig med en ekstern bogholder i form af en controller eller regnskabschef, som kan rådgive dig om de bedste økonomiske løsninger for netop din virksomhed. Dét er optimal og skræddersyet bogføring i Esbjerg!

Eksterne freelance bogholdere

 

Hos os kan du enten leje en freelance bogholder, en ekstern controller eller en ekstern CFO/økonomichef. Konkret betyder det, at vi sender en kompetent ekstern bogholder til din virksomhed i Esbjerg, så I sammen kan gennemgå behovene for bogføring.

Controlleren kan gå dit regnskab efter i sømmene, så der ikke er nogle ubehagelige overraskelser op i årsregnskabet. Han kan også analysere og perspektivere tallene, så du fr et indblik i, hvad de betyder for dig og din virksomhed. Økonomichefen kan hjælpe med sparring, som ellers kun er de største virksomheder forundt. Med denne ydelse kan du altså komme et skridt foran konkurrenterne, og lære at aflæse trends, som virksomheden kan reagere på.

Få allerede nu et overblik over, hvad vi kan hjælpe dig med

 

I det ovenstående har vi skitseret, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med af bogføring i Esbjerg. Tøv ikke med at kontakte os i formularen herunder, så vi sammen kan finde en løsning på dine behov for eksternt bogholderi.

Nu må du være overbevist?

Vi har kunder i hele landet

 

Du finder bl.a. vores kunder i: Herning, HinnerupHobro, HolstebroHorsensKolding, Nørresundby, Odder, Odense, Silkeborg, Skive, Thisted, Vejle, Viborg

Og vores kontorer i: Aalborg, Hadsund, Randers, Hammel, Hadsten, Grenaa og Aarhus