Bogholder i Herning

Leder du efter hjælp til bogføring i eller omkring Herning? Så er vi klar til at hjælpe. 

Her finder du ekstern hjælp til bogholdning, og det eksterne aspekt er med til at bryde med de traditionelle løsninger.

Det vigtigste for et godt samarbejde er, at vi kender til dine opgaver, så det er tydeligt, hvor vi skal sætte ind. Der findes en helt masse forskellige løsninger i vores moderne tid, og måske er der en af disse, der passer bedre til dig, dine behov og dine bøger? Se herunder hvad vi kan hjælpe med.

Har du brug for bogholder i Herning, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Hvilke bogholderopgaver vil du have løst?

 

Har du brug for hjælp med den generelle daglige bogføring? Leder du efter en smartere løsning? Eller er der andre specifikke opgaver, du gerne vil have løst?

Hvis du allerede nu har defineret hvilke opgaver, du vil have hjælp til, er du klar til at gøre dig andre overvejelser. Du kan blandt andet tænke over dette: Hvorfor det er nødvendigt at få ekstern hjælp? Og er der ikke en smartere eller billigere løsning?

Det er her, digitalisering og automatisering kommer ind i billedet.

Digitaliseret og automatiseret bogholderi

 

Hvis du vælger at digitalisere og automatisere din bogføring, er det faktisk ikke sikkert, at du har brug for ekstra hjælp. Med de muligheder, der hele tiden bliver udviklet online, kan man afskaffe mange af de manuelle arbejdsopgaver, som man før har brugt en hel del tid og penge på.

Dette bliver for eksempel tydeligt, når man taler om bilag. Virksomhedens bilag behøves for det første ikke længere at blive opbevaret i en fysisk kopi. Og for det andet bliver registreringen af disse bilag langt simplere og hurtigere, hvis det hele foregår elektronisk. Dette er blot én enkel arbejdsopgave, hvor den manuelle arbejdsmængde kan mindskes i virkelig høj grad.

Et digitaliseret bogholderi gør dog ikke kun virksomheden mere effektiv, det kan også være med til at gøre hverdagen lettere for alle ansatte. Dette bliver især tydeligt, når det ikke længere er nødvendigt at holde styr på kvitteringer og lignende, da der nu findes smartere, bedre og hurtige app-baserede muligheder. Måske er det sågar mest optimalt, hvis jeres bogføring fungerer stort set udelukkende online?

 

Lyder det interessant?

 

Outsource og optimer bogholderiet

 

Hvis de mange nye og digitale løsninger ikke fungerer for dig, eller hvis du ikke har mod på det (eller tid til det), kan du opleve mange fordele ved at hyre eksterne freelance bogholdere.

Hvis jeres løsninger fungerer digitalt, er der ingen grund til, at jeres bogfører skal befinde sig i byen. Bogholder i Herning kan altså blive til bogholder overalt.

En freelance bogholder kan være med til at løse flere forskellige problemstillinger for dig. Først og fremmest vil du finde en løsning på de opgaver, som du tidligere har defineret. Herudover kan en freelance bogholder løse disse (og kun disse) opgaver for dig, og du behøver hverken at betale for mere eller mindre. Du kan altså opnå en mere effektiv arbejdsgang, og du kan spare på dine omkostninger til bogholderi på én og samme tid.

Her er de centrale fordele ved en ekstern bogholder

 

Digitale løsninger og eksterne bogholdere kommer ikke alene – de tager en masse fordele med sig. De fordele vil vi gerne præsentere for dig her, så du selv kan overveje, om de ikke er noget af det, som du søger:

  • Overblik

Digitaliserede løsninger kan hjælpe dig til at holde overblikket. Du skal ikke længere bekymre dig omkring forsvundne kvitteringer, og du kan uploade disse i takt med, at du modtager dem.

  • Skab et lettere samarbejde

Samarbejdet mellem dig og freelancebogholderen vil være alt andet end besværligt. Så snart du har uploadet kvitteringer og fakturaer, vil bogholderen have adgang til dem.

  • Digitalisering = forsimpling

Bare fordi noget eksisterer i en digital verden, behøves det ikke at være avanceret. Digitale løsninger kan faktisk ofte give dig en meget forsimplet arbejdsdag.

  • Giv dig selv mere tid

Hvis du vælger at få ekstern hjælp til bogføring i Herning, vil du opleve, at du har mere tid til de arbejdsopgaver, der betyder noget. Du kan altså varetage vigtigere opgaver uden bekymringer omkring bøgerne.

Sådan kan du komme i gang med ekstern bogholder i Herning

 

Hvis du har brug for hjælp til bogføringen i Herning, men ikke ved, hvordan du skal komme i gang, så vil vi her præsentere dig for et kort overblik over, hvordan det kunne starte:

Du kan for eksempel starte med at kontakte os og redegøre for dine opgaver. Så vil vi på den ene eller anden måde hjælpe med at optimere din bogføring.
Til at starte med vil vi sende en medarbejder ud til din virksomheder. Vores kompetente medarbejder vil sætte sig ind i jeres arbejdsgang og -programmer, og så vil vi skabe flere løsningsforslag, som matcher din virksomhed.

Nu må du være overbevist?

Vi har kunder i hele landet

 

Du finder bl.a. vores kunder i: EsbjergHinnerupHobro, HolstebroHorsensKolding, Nørresundby, Odder, Odense, Silkeborg, Skive, Thisted, Vejle, Viborg

Og vores kontorer i: Aalborg, Hadsund, Randers, Hammel, Hadsten, Grenaa og Aarhus.