Leder du efter en bogholder i Nordjylland?

Er du med til at holde gang i økonomien og står med en voksende virksomhed, der kræver mere og mere papirarbejde?

I så fald er det vi kan tilbyde noget for dig. At se sin virksomhed vokse er skønt, men det lægger også mere pres på dig. En stor virksomhed kræver meget overblik og et stort fokus på bogholderi. Hvis du søger hjælp til bogføring i Nordjylland, kan vi, Bogfoering.dk, være løsningen på dine problemer.

Har du brug for bogføring i Nordjylland, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Effektive bogholdere

Bogfoering.dk har et team af dedikerede bogholdere. Vi er altid parate til at yde hjælp til din virksomhed i form af vejledning og freelance arbejde. Vi har afdelinger i både Øst- og Nordjylland. Vores bogholdere i Aalborg og Hadsund hjælper især med bogføring i Nordjylland. Lige fra Nørresundby til Hobro og Thisted.

Hvis du har brug for hjælp kan vi både sende folk ud for at hjælpe med at forbedre din virksomheds bogføring, eller du kan overlade bogføringen til os via vores digitale platform. Du behøver blot uploade billeder af dine kvitteringer og fakturaer til vores app, og så kan vi sørge for, at der er styr på din virksomheds bogholderi.

Hvad indebærer disse tilbud mere specifikt? Herunder følger nogle eksempler på, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Lej en bogholder

Oftest fungerer vores medarbejdere som eksterne freelance bogholdere. Lejer du en af vores bogholdere får du nogle ekstra services. Vores bogholder vil i så fald blandt andet afstemme bank og moms, indberette moms og stå for at lave virksomhedens årsregnskab.

Ved at leje en bogholder får du nogen, der kan holde styr på dine regnskaber, følge op på ubetalte regninger og ordne meget af det skrivebordsarbejde, som normalt fylder i din egen arbejdstid. Nu hvor du har en anden til at tage sig af det, kan du i stedet koncentrere dig om, at forbedre dine kunders oplevelser og få virksomheden til at vokse endnu mere.

Det virker måske som meget ansvar, at overdrage til en ekstern bogholder, men derfor er det netop godt at beholde din bogføring i Nordjylland. En ekstern bogholder kan i teorien sidde hvor som helst i landet, men hvis du finder nogen i dit lokale område, er det lettere for dig, at tage til møder med dem. Gennem møder, ansigt-til-ansigt, er det ofte nemmere at holde styr på, at alting går som det skal.

 

Lyder det interessant?

 

Lej en ekstern økonomichef

 

Udover bogholdere har vi hos Bogfoering.dk også folk ansat, der kan hjælpe dig med, at udvide din forretning. Bogholdere er effektive til at holde styr på dine regnskaber og sikre at alting bliver gjort efter bogen. En økonomichef kan dog hjælpe dig med, at lave gavnlige analyser og kan give dig et bedre indblik i dine regnskaber, så du kan bruge dem på en produktiv måde.

Vi er en del af revisionsfirmaet Kvist & Jensen, der har over 40 års erfaring med at rådgive virksomheder om deres økonomi og finanser. Du kan derfor få lige så god rådgivning gennem vores bogføring i Nordjylland, som større konkurrenter i din branche, får i storbyerne. Med en freelance økonomichef kan du få ro og klarsyn over din økonomi, og du behøver kun leje dem i det omfang, som du føler, at du har brug for dem.

Optimeret bogholderi

Er du ikke interesseret i, at overlade dit bogholderi til en ekstern bogholder kan vi stadig være behjælpelige. Hvis du søger efter vejledning i bogføring i Nordjylland har vi bogholdere, der kan sendes ud til din virksomhed for, at hjælpe med at forbedre virksomhedens arbejdsgange.

Vores freelance bogholdere vil kigge på virksomhedens regnskabsprogrammer og måden, hvorpå de bruges. Efter at have studeret arbejdsgangene i din virksomhed vil vores bogholdere udvikle nogle forslag til, hvordan virksomhedens bogføring kan optimeres.

Dette kan involvere en digitalisering og automatisering af trivielle arbejdsopgaver, efteruddannelse af medarbejdere, der skal sættes ind i de nye arbejdsgange, og tilføjelser af online tjeneste og tillægsprogrammer, der kan effektivisere jeres arbejdsgange.

Selv uden at overdrage hele dit firmas bogholderi til os – kan du dermed stadigvæk få del i vores ressourcer og viden.

Nu må du være overbevist?