Brug for en bogholder i Østjylland?

Der er det værd at overveje, om firmaets bogføring skal overlades til en ekstern virksomhed. På den måde frigøres der arbejdstid indenfor din egen virksomhed.

Hvis du står i sådan en situation og søger muligheder for ekstern bogføring i Østjylland, behøver du ikke lede længere. Her hos Bogfoering.dk overtager vi glædeligt arbejdet som bogholdere for dig, så du kan fokusere på, at tage dig af dine medarbejdere og kunder.

Har du brug for bogføring i østjylland, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Med store østjyske byer som Århus, Silkeborg, Horsens og Randers følger der mange virksomheder og arbejdspladser i Østjylland. Virksomhederne holder liv i byerne, og det er vigtigt, at de kan yde optimalt. Der skal fokuseres så meget som muligt på arbejdsprocesser og produktion, frem for på alt papirarbejdet.

Freelance bogholderi

Her hos Bogfoering.dk har vi en masse engagerede freelance bogholdere, der står klar til at hjælpe din virksomhed med at få godt styr på jeres bogføring. Som eksterne konsulenter kan vi både hjælpe med rådgivning og forbedre firmaets bogføring eller helt overtage bogholderiet som eksterne bogholdere.

Vi holder til i både Nord- og Østjylland. Hvis du søger hjælp til bogføring i Østjylland har vi tre afdelinger fordelt i Randers, Grenaa og Århus. Vi kan hjælpe med adskillige opgaver indenfor bogholderi. Herunder nævnes blot et par stykker.

 

Lyder det interessant?

 

Automatiseret digitalt bogholderi

 

Smid de mange papirbilag ud og erstat dem med vores digitale platform, der automatiserer dit firmas bogføring. Bare godkend kvitteringer og papirfakturaer med vores app og bogholderne har adgang til dine bilag.

Dette er især nyttigt, hvis du har en virksomhed, der ligger udenfor de store byer. Du behøver ikke tage tid ud af din arbejdsdag for at sende bunker af e-mails til os eller endnu værre – skulle spilde tid på at køre ind til et af vores kontorer i Randers, Århus og Grenaa for at give os mappe efter mappe med fakturaer.

Upload kvitteringer og fakturaer i takt med, at du får dem. Så snart du har lært systemet at kende vil det blive rent instinkt at tage et billede, så snart du har papirerne i hånden. Det har aldrig været lettere at have ekstern bogføring i Østjylland.

Du kan læse meget mere her om vores automatiseret digitale bogholderi.

Optimeret bogholderi

 

Virker bogholderiet til at vokse dig over hovedet?

Så kontakt os og lad os hjælpe dig med at gennemgå din nuværende bogføring. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvordan firmaets bogføring kan forsimples og digitaliseres.

Som det første sender vi en af vores medarbejdere fra vores østjyske bogføringsafdelinger ud til din virksomhed. Her vil de sætte sig ind i jeres regnskabsprogrammer og arbejdsprocesser. Efter besøget vil vi så sammensætte nogle løsningsforslag til, hvordan I kan ændre jeres arbejdsgange for at få en lettere bogføring.

Ofte vil vores fokus ligge på at overskueliggøre digitale aspekter af bogføringen. Ting som automatisering af dataoverførsler og digitalisering af bilagshåndtering vil have fokus, men vores løsningsforslag er netop kun det: et Forslag. Men det tilpasses dig og din virksomhed.

Outsource bogholderiet

Optimeret bogholderi er som regel for dem, der stadigvæk gerne vil holde deres bogføring indenfor firmaet og have egne bogholdere ansat. Hvis du til gengæld er nået et punkt, hvor bogholderiet er vokset dig over hovedet og tager dyrebar tid væk fra andre opgaver, kan det være en idé at overveje at outsource opgaven.

Ved at outsource din bogføring til et eksternt firma som os, får du selv mere tid til andre opgaver. En ekstern bogholder vil kunne bruge den tid, du ikke selv har, på at sørge for at din bogføring lever op til kravene og altid er i orden.

Det kan virke ligegyldigt, hvortil du outsourcer din bogholdning, hvis der er tale om en digital bogføring, så hvorfor ikke bare outsource til et lokalt firma? Det er vel lige så godt som dem i de store byer?

For selvom at det er digitalt bør du huske på, at møder aldrig kan udelukkes. Ja, med en digitalisering af din bogføring, kan mange samtaler med din eksterne freelance bogholder muligvis ske over e-mail eller telefon, men møder ansigt-til-ansigt kan aldrig undgås fuldstændig. Især når det handler om noget så vigtigt som dit firmas regnskaber.

Hold derfor din bogføring i Østjylland og tættere på din virksomhed. Når du endelig er nødt til at tøffe af sted til et møde, der ikke kunne klares over telefonen, skal du dermed ikke nær så langt

Nu må du være overbevist?