Bogholder i Kolding

Der findes mange forskellige former for bogføring. Hos bogfoering.dk tilbyder vi en række forskellige løsninger for dig, der gerne vil bruge tiden på noget andet, mens vi sørger for, at der er styr på regnskaber og økonomi.

Med løsninger, der spænder fra digitale bogføringsløsninger over freelance og eksterne bogholdere, tilbyder vi professionelle løsninger i alle prisklasser og over hele landet.

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dig, så kigger vi gerne forbi til en snak om, hvordan du kan optimere din bogføring og hvordan vi kan hjælpe.

Har du brug for bogholder i Kolding, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Lad jagten på en bogholder gå ind

 

Når du er kommet dertil, hvor der skal ske noget nyt i forhold til bogholderiet og du søger efter hjælp til bogføring i Kolding, så er der et par ting, der er værd at tænke over, inden du går i gang.

Det vigtigste, er at du har et overblik over det behov du har.

  • Skal du implementere et mere effektivt system, for at spare tid og penge?
  • Skal du have ekstra hjælp i det eksisterende bogholderi?
  • Har du brug for en ekstern eller freelance bogholder?
  • Overvejer du et digitalt og papirløst alternativ?

Det afhænger helt af, hvor meget arbejde og hvor mange timer, du har brug for ekstra hænder. Der findes rigtig mange gode og effektive løsninger på markedet og vi kan tilbyde en lang række af dem.

Uanset, hvad du mangler, kræver det en uddannet og erfaren bogholder, så du trygt kan overlade den forestående bogføring i hans eller hendes hænder, mens du selv fokuserer på noget andet.

Hvad kan vi tilbyde dig?

 

På listen over de forskellige ydelser og løsninger vi kan tilbyde, er blandt andre:

  • Ekstern bogholder
  • Digitalisering af bogføring
  • Outsourcing af bogholderi

Det betyder at vi sammen kan finde ud af, om du har brug for at outsource hele din bogføring, dele af det eller bare hyre lidt ekstra hjælp nogle timer om måneden.

 

Lyder det interessant?

 

Ekstern bogholder

 

Med en ekstern bogholder får du alle de ydelser en ansat bogholder kan give, men uden at du behøver at lægge lokaler til.

Betegnelsen ekstern bogholder dækker over en freelance bogholder du lejer gennem os i et varierende antal timer om måneden, til at varetage din bogføring i Kolding.

Du kan enten vælge at ansætte en freelancer på timepris eller lave en aftale om et fast antal bilag pr måned eller halvår.

Digitaliseret bogføring

 

Markedet for digitale løsninger er hastigt voksende og der dukker hele tiden nye og spændende muligheder op.

Hos os finder du en fuld pakke, der kan sørge for, at hele din bogføring bliver automatiseret og digitaliseret, så det er helt slut med bilag, kvitteringer og printerpatroner.

Med vores app kan du let og hurtigt sende billeder af alle nødvendige papirer, så du slipper for at holde styr på dem.

Er det nødvendigt med en lokal bogholder?

 

Når du leder efter bogholder i Kolding, vil din søgning som oftest vise dig de lokale firmaer, der tilbyder denne form for ydelse, men en bogholder behøver ikke at være lokal.

Hvis du ønsker at hyre en freelance bogholder, kan du hos os være sikker på at få mere end bare en bogholder.

Med en bred erfaring og forståelse for mange forskellige brancher og arbejdsgange, så finder du hos os en bogholder med brede skuldre og stor erfaring, der gør det lettere at komme godt fra start.

Få større fleksibilitet

 

Langt de fleste opgaver i forbindelse med bogføring i Kolding kan klares hjemmefra – også når hjemme ikke er Kolding. Så når du leder efter hjælp til bogføring i Kolding, er det ingen hindring, at du vælger en, der sidder lidt længere væk.

Ved at hyre en freelance bogholder gennem os bliver din bogføring langt mere fleksibel.

Du er ikke bundet af et revisionsfirma, hvor du ofte ikke selv kan styre timeantallet eller tidspunktet.

Hos os er det helt op til dig, hvor mange timer du ønsker ekstra hænder – og om du er klar til at outsource hele opgaven.

Er en freelance bogholder noget for dig?

 

Hvis du er ved at miste overblikket, fordi regnskaberne og økonomien vokser sammen med dit firma, så er der en lang række opgaver du kan få løst let og grundigt af en freelance bogholder fra bogfoering.dk, vi løser meget mere end bare den daglige bogføring i Kolding.

  • Vi sørger for at regningerne bliver sat til rettidig betaling samt, at dine kunder betaler deres fakturaer til tiden.
  • SKAT og moms sørger vi for at holde styr på og indberette
  • Løn og lønsedler

Vi varetager gerne både disse og hjælper med anden bogføring i Kolding – både eksternt og on site. Mangler du en erfaren og professionel bogholder til at stå for en eller flere af de ovenstående opgaver sammen med den daglige bogføring, så er en freelance bogholder helt sikkert noget for dig.

Du kan altid ringe og høre, hvad vi kan gøre for dig.

Nu må du være overbevist?

Vi har kunder i hele landet

 

Du finder bl.a. vores kunder i: Esbjerg, HerningHinnerupHobro, HolstebroHorsensNørresundby, Odder, Odense, Silkeborg, Skive, Thisted, Vejle, Viborg

Og vores kontorer i: Aalborg, Hadsund, Randers, Hammel, Hadsten, Grenaa og Aarhus.