Bogholder i Nørresundby

Regnskabet er noget af det, der kan ende op med at tage rigtig meget af ens arbejdstid, hvis man er nødsaget til at gøre det selv. Heldigvis kan dit regnskab i dag blive automatiseret og digitalt. Du behøver kun sende dine kvitteringer af sted, så klarer vi resten.

Vi klarer regnskabet for dig, så du kan koncentrere dig om de andre dele af dit firma eller din virksomhed, som du sikkert synes er langt mere interessante end moms og skat.

Har du brug for bogholder i Nørresundby, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Find en bogholder til bogføring i Nørresundby

 

Ét er at mangle en bogholder. Et andet er at skulle finde den rigtige, der både kan skabe overblik for dig og snakke sammen med dig. Vælger du en bogholder hos os, behøver du ikke begrænse dig selv i din søgning efter bogføring i Nørresundby. Vores digitale og eksterne bogholdere klarer regnskabet for dig uanset, hvor i landet du befinder dig.

Men vi vil selvfølgelig gerne se dig til et første møde, hvor du kan udlægge dine ønsker, og hvor vi lige kan se hinanden i øjnene. Vi har fleksible tilbud til dig, der gerne vil outsource dit regnskab. Enten fordi du ikke længere har tid, eller fordi det har steget dig over hovedet.

Ekstern bogholder eller bogføring i Nørresundby?

 

Vil du gerne have eksterne bogholdere? Eller kunne du faktisk godt tænke dig, at det foregik i dit eget firma?

Vi tilbyder både at ordne dit regnskab eksternt og at sende en medarbejder ud til dig et par gange om ugen, så bogholderiet kan blive klaret.

På den måde er du ikke nødsaget til at hyre en ny medarbejder. Du kan blot ”leje” en ekstern bogholder til dit firmas regnskaber. Vi er uddannet bogholdere og tro det eller lad være: Vi elsker tal og regnskab. Som medarbejdere i et større bogholderi kan vi sparre med hinanden, så vi altid er sikker på at dit regnskab bliver klaret på den bedst mulige måde.

 

Lyder det interessant?

 

Få mere tid til alt det andet med freelance bogholdere

 

Når vi som freelance bogholdere holder styr på alt regnskabet, så har du mere tid til kunderne, dit produkt og alt det andet arbejde, der går ind i at have et firma. Vi giver dig et overblik af dit regnskab, der er til at forstå. På den måde kan du altid følge med i regnskabet, men du behøver ikke sidde med det i timevis på en hverdagsaften.

Når du outsourcer din bogføring i Nørresundby til en ekstern bogholder, så bliver der sparret rigtig meget tid. For vi er fuldstændig sat ind i alt, hvad der handler om moms, skat og andet regnskab. Så behøver du ikke bruge tid på at sætte dig ind i nye regler. Bogholderi er trods alt en hel uddannelse, og det tager lang tid at sætte sig ind i alt det, man skal vide.

Sådan fungerer et automatiseret bogholderi

 

Et automatiseret digitalt bogholderi fungerer på den måde, at du sender et billede ind af en kvittering for hver handel, du gør. Det er bare lige at få telefonen op af lommen og tage et billede.

Nemmere bliver det ikke.

Efter noget tid vil det falde dig helt naturligt at tage et billede, så snart du står med penge i hånden.

Når vi så har indført kvitteringen i dit regnskab, så kan du med det samme se, at tallene har ændret sig. Du kan altså altid holde dig opdateret eller bede om et møde med vores freelance bogholdere omkring din bogføring i Nørresundby. Et samarbejde med os er både overskueligt, gennemsigtigt og nemt.

Nu må du være overbevist?

Vi har kunder i hele landet

 

Du finder bl.a. vores kunder i: Esbjerg, HerningHinnerupHobro, HolstebroHorsensKolding, Odder, Odense, Silkeborg, Skive, Thisted, Vejle, Viborg

Og vores kontorer i: Aalborg, Hadsund, Randers, Hammel, Hadsten, Grenaa og Aarhus.