Bogholder i Odder

Har du en virksomhed med beliggenhed i eller omkring Odder? Og har du et ønske om at outsource din bogføring til en ekstern bogholder?

Vi tilbyder flere niveauer med henblik på at afhjælpe virksomheder med sit bogholderi. Hos Bogfoering.dk kan du få hjælp med alt fra rådgivning til komplet outsourcing af dit bogholderi.

Det har aldrig været lettere at få hjælp med sin bogføring i Odder. Og hvis du outsourcer din bogføring til os, får du mere tid til at tage dig af de ting som er i din virksomheds bedste interesse.

Har du brug for bogholder i Odder, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Få lokal hjælp fra en ekstern bogholder

 

Er din virksomhed lokaliseret i eller omkring Odder, så kommer du fra et sted med et sundt erhvervsliv. Byen selv huser virksomheder i fremragende trivsel som f.eks. barnevognsfabrikken Oddervognen og ProTruck.

Som satellitby til Århus der ligger bare 21 km nord for byen, og med kun 19 km til Skanderborg mod nordvest, er der heller ikke langt til en stor mængde potentielle kunder, hvorfor Odder ligger i et rigtigt smørhul af muligheder.

Med lokaler i Århus, Hammel og Hadsten er der ikke lang vej for os at køre til eventuelle møder, hvis du vælger at få hjælp af os til din bogføring i Odder.

Men hvad tilbyder vi til vores kunder?

Få rådgivning af en freelance bogholder

 

Vi tilbyder den hjælp, du som erhvervsdrivende har behov for indenfor bogholderi. Uanset om det blot indebærer vejledning og rådgivning til din egen bogholderafdeling, eller om du vil lade os gøre hele arbejdet.

Ønsker du selv at have det sidste ord, eller vil du ikke fratage, de bogholdere du selv har ansat deres arbejde, så kan du vælge blot at læne dig op ad den professionelle rådgivning, du kan få af en af vores freelance bogholdere. De vil først og fremmest hjælpe dig ved at guide dig og din virksomhed til at få et mere effektivt system for dine bogholdere. Det kan ske gennem automatisering og digitalisering af de data som overføres.

 

Lyder det interessant?

 

Giv os ansvaret for din bogføring

 

Er det ikke en prioritet for dig at beholde et allerede ansat team af bogholdere, eller står du selv for din virksomheds bogføring og vil gerne overdrage ansvaret til en ekstern bogholder? Så kan du med fordel outsource din bogføring til os.

Vi står altid til rådighed for dig som vil spare tid på at holde styr på bogføringen, så den tid kan blive brugt på andet relevant arbejde i virksomheden. Med kontorer tæt på Odder har vi et godt lokalkendskab som kan gøre sig gældende til bogføring i Odder.

Benyt dig af automatiseret digital bogføring i Odder

 

Der er mange fordele ved at blive uafhængig af fysisk papirarbejde. Det bliver eksempelvis meget lettere at håndtere bogføringen, og du slipper for at køre forbi vores kontor, hver gang dokumenterne skal havne i vores hænder.

Ved hjælp af vores app kan du i stedet uploade dine kvitteringer og fakturaer som du modtager dem. Det kan spare dig meget af din værdifulde tid.

Vi står altid klar til at hjælpe med bogføring i Odder.

Nu må du være overbevist?

Vi har kunder i hele landet

 

Du finder bl.a. vores kunder i: Esbjerg, HerningHinnerupHobro, HolstebroHorsensKolding, Nørresundby, Odense, Silkeborg, Skive, Thisted, Vejle, Viborg

Og vores kontorer i: Aalborg, Hadsund, Randers, Hammel, Hadsten, Grenaa og Aarhus.