Bogholder i Odense

Hvis papirerne og bogføringen er ved at vokse dig over hovedet og du overvejer, om det er på tide at finde hjælp, så behøver du ikke at lede længere. Bogfoering.dk tilbyder elektronisk og papirløs bogføring i Odense og omegn på freelancebasis.

Er du nået dertil, hvor der er penge til at outsource dine bogholderopgaver eller hyre en til at gøre det, er her en god løsning til dig. Vi sørger for at digitalisere hele processen, så du helt slipper for at holde styr på papirer og kvitteringer.
Lyder det interessant? Så læs med herunder.

 

Har du brug for bogholder i Odense, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Fordelene ved at outsource

 

Bogføring er en af de ting de fleste af os drømmer om at slippe for, så hurtigt som muligt. Det er en af de mest tidskrævende opgaver, for den, der ikke har den nødvendige erfaring og viden.

For rigtig mange firmaer er det en ekstra byrde og det tager tiden fra de opgaver, der skal være med til at vækste firmaet.

Derfor er det en god ide at finde nogen til at sørge for, at din bogføring ikke tager mere tid end højst nødvendigt så du kan fokusere på det, du er bedst til, mens de gør det samme.

Søger du bogholder i Odense, så er vi klar til at hjælpe dig!

Slip for papirer

 

Når du vælger os til at digitalisere din bogføring i Odense, vil det foregå således at du i sidste ende ikke behøver nogen papirer eller kvitteringer at holde styr på.

Vi sørger for, at det eneste du skal er at bruge en speciel app på din mobil til at tage billeder af relevante kvitteringer og fakturaer på papir, så bliver de automatisk sendt til os og lagt ind i dit regnskab til godkendelse.

 

Lyder det interessant?

 

Vi ordner også de elektroniske fakturaer

 

Når vi går i gang med at digitalisere din bogføring vil noget af det først vi gør være, at sørge for, at alle dine elektroniske fakturaer i så høj grad det er muligt videresendes automatisk til en direkte mailadresse forbundet til dit regnskab. De, der ikke sendes automatisk, videresendes blot manuelt til samme adresse.

Du er stadig i fuld kontrol

 

Det betyder, at der ikke er noget, der bliver sat til betaling uden din godkendelse. Men i stedet for flere papirer eller mails, så foregår denne del af processen også via din mobil og den før nævnte app.

På denne måde har du stadig et fuldt overblik over økonomien og både ind- og udbetalinger.

Hjælp til at huske

 

Det er vores fornemmeste opgave at gøre bogføringen så let som muligt for dig, så derfor har vi også muligheden for at tilbyde dig et helt specielt MasterCard.

Vælger du det, vil du automatisk få en påmindelse om, at du skal huske at tage et billede af kvitteringen, hver gang du foretage et køb.

Få hjælp til dit eksisterende system

 

Det er ikke sikkert, at du er helt klar til den digitaliserede udgave.

Hvis I allerede har et fungerende bogholderi, kan det virke som en stor opgave at skulle til at skifte til noget nyt og ukendt, samtidig med at der vil være en længere overgangsperiode, der kan være lidt rodet.

Bare rolig. Hvis du synes der er rod i systemet eller du bare gerne vil have et optimeret, så ring til os og hør mere om digital eller almindelig bogholder i Odense.

Vi kommer gerne ud og gennemgår det nuværende system, så vi kan hjælpe dig med at finde de muligheder der er for at optimere det fuldstændigt, så du kan spare både tid og ressourcer.

Et firma – mange løsninger

Hos bogfoering.dk forsøger vi at tilbyde så mange forskellige løsninger som muligt, så du let kan finde en, der passer til dit behov – og et optimere eller skifte, hvis der opstår behov for det.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Gratis regnskabsprogram – en let og overskuelig at komme i gang med bogføringen.
  • Lønadministration – så du ikke skal bruge tid på at holde styr på timer og lønninger. Det kan eventuelt løses gennem en ekstern bogholder.
  • Lej af bogholder – hvis du har brug for ekstra hænder for at komme up to date med bogføringen, så du kan koncentrere dig om dine kunder.

Udover dette tilbyder vi en række andre spændende muligheder for at du kan få den hjælp du mangler når det kommer til økonomi, regnskab og bogføring i Odense.

Vores speciale er at hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dit firma og vi har kun de bedste ansatte, der brænder for at få styr på din bogføring i Odense.

Hvem er vi?

 

Hos bogfoering.dk er fordelt på 7 forskellige afdelinger rundt om i Danmark. Hvis du vælger at hyre os til din bogføring i Odense, vil det som udgangspunkt være den afdeling, der ligger tættest på din adresse, der kommer til at varetage opgaven.

Vi har mere end 24 bogholdere og yderligere et bagland på mere end 110 ansatte, der alle arbejder sammen for at gøre bogføring så let som muligt for dig.

Nu må du være overbevist?

Vi har kunder i hele landet

 

Du finder bl.a. vores kunder i: Esbjerg, HerningHinnerupHobro, HolstebroHorsensKolding, Nørresundby, Odder, Silkeborg, Skive, Thisted, Vejle, Viborg

Og vores kontorer i: Aalborg, Hadsund, Randers, Hammel, Hadsten, Grenaa og Aarhus.