Bogholder i Ry

Skal du bruge en bogholder i Ry, finder du den eller alle de bogholdere, du har brug for hos bogfoering.dk. Hos os kan du leje en bogholder til en fast, lav månedlig pris. Bogholderen kommer enten fast i din virksomhed, eller klarer bogføringen over distancen. Vi kan også tilbyde at digitalisere dit bogholderi og overtage bogføringen fuldstændig. Så hos os kan du få andet end blot en bogholder til dit firma i Ry.

Hos bogfoering.dk tilbyder vi bogholder- og regnskabsassistance til både Ry og resten af Danmark. Samtidig kan du få udført alle dine andre regnskabsmæssige opgaver til en fast månedlig pris – ganske som var det en tjeneste på nettet.

Vores bogholdere kan også hjælpe dig med at klare lønnen, afstemme og indberette moms og afgifter, klargøre regnskabet til revision, samt alle andre forefaldende regnskabsopgaver.

Og naturligvis får du en fast bogholder tilknyttet din virksomhed – og en ekstra bogholder, der også kender din virksomhed, så han eller hun kan tage over, hvis din faste bogholder holder ferie eller bliver syg. 

Samtidig slipper du for at skulle betale feriepenge, barns første sygedag og hvad der nu ellers er af omkostninger ved at have en fastansat medarbejder.

Har du brug for bogholder i Ry, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Bogføring på papir – 

helt som det plejer at være

 

Hvad end du har akut brug for en ekstra bogholder til dit firma i Ry i en kort periode. Eller du skal bruge en ekstra ressource i bogholderiet på fast basis. Så kan du finde en løsning hos os på Bogfoering.dk.

Vi kan komme og udføre din bogføring i dit firma. Så kommer din faste bogholder det antal timer hver uge eller hver måned, som du har brug for, og klarer bogføringen for dig.

Vi kan også klare det hele over distancen. Så sender du bare alle dine bilag, eller vi kommer forbi og henter dem. Så klarer din faste bogholder resten fra vores kontor.

 

Digital bogføring – helt uden papir

 

Endelig kan vi også klare dit bogholderi i Ry hele uden papir. For hos bogfoering.dk er vi eksperter i at digitalisere bogholderiet og køre bogføringen digitalt.

Det betyder, at du aldrig skal bruge tid på at genfinde et gammelt papirbilag eller en kvittering fra en kiosk, der er blevet væk. For med digital bogføring finder bilagene selv vej til regnskabet – næsten helt af sig selv.

Vi udstyrer alle medarbejdere med et smart betalingskort, der minder dem om at tage et billede af bonnen med den tilhørende app på telefonen. Så behøver de ikke gemme bonnen, hver gang de betaler med kortet i en butik, i en kiosk eller på et hotel. Appen sender billedet af bilaget videre til jeres regnskab, så vi kan bogføre det for jer.

På samme måde kan leverandørerne sende deres fakturaer til en særlig mailadresse, som sender bilaget direkte ind i regnskabet. Det gør det samtidig meget nemmere at godkende bilag internt i firmaet, samt giver mulighed for at give dig et mere korrekt og opdateret overblik over firmaets økonomi.

Men bogholderen har du stadig brug for – men ikke nødvendigvis i Ry. For hvert enkelt bilag skal stadig bogføres korrekt – og det skal der stadig en rigtig bogholder til at gøre det. Det kan vi sørge for som en del af løsningen – eller uddanne din nuværende bogholder til at klare.

Det bedste er næsten, at du slipper for at skifte regnskabsprogram. Vi kan opsætte din digitale bogføring næsten uanset hvilket regnskabsprogram, du anvender i dag.

 

 

Lyder det interessant?

 

Du vælger selv – og kender altid prisen

Vælger du at ansætte en freelance-bogholder, er det ikke ualmindeligt, at der er stor forskel på, hvor meget du betaler for din bogføring hver måned.

Sådan er det ikke hos os. Uanset hvilken form for bogholderi du vælger i Ry, får du det til en fast månedlig pris. Om det er på papir, digitalt eller omfatter andre tjenester end bogføring, får du en fast pris, du kan regne med. Du bestemmer.

 

Og får du brug for at skrue op eller ned på vores regnskabsmæssige assistancer, juster vi naturligvis bare den faste, månedlige pris ind efter det.

Bestil din bogholder til Ry i dag

 

Så har du brug for en bogholder i Ry, kan vi skræddersy lige præcis den ydelse, som du har brug for – hos dig, over distancen eller helt digitalt.

Vi bygger på over 40 års erfaring fra en af Kronjyllands største og ældste revisionshuse. Så har du brug for en controller, ekstern regnskabschef eller at få afsluttet og indberettet dit årsregnskab, klarer vi også det.

Kontakt os med det samme via kontaktformularen herunder, eller ved at ringe på 42 14 81 52 eller sende en mail til [email protected].

Få større fleksibilitet

 

Langt de fleste opgaver i forbindelse med bogføring i Ry kan klares hjemmefra – også når hjemme ikke er i Ry. Så når du leder efter hjælp til bogføring, er det ingen hindring, at du vælger en, der sidder lidt længere væk.

Ved at hyre en freelance bogholder gennem os bliver din bogføring langt mere fleksibel.

Du er ikke bundet af et revisionsfirma, hvor du ofte ikke selv kan styre timeantallet eller tidspunktet.

Hos os er det helt op til dig, hvor mange timer du ønsker ekstra hænder – og om du er klar til at outsource hele opgaven.

Er en freelance bogholder noget for dig?

 

Hvis du er ved at miste overblikket, fordi regnskaberne og økonomien vokser sammen med dit firma, så er der en lang række opgaver du kan få løst let og grundigt af en freelance bogholder fra bogfoering.dk, vi løser meget mere end bare den daglige bogføring i Ry.

  • Vi sørger for at regningerne bliver sat til rettidig betaling samt, at dine kunder betaler deres fakturaer til tiden.
  • SKAT og moms sørger vi for at holde styr på og indberette
  • Løn og lønsedler

Vi varetager gerne både disse og hjælper med anden bogføring i Ry – både eksternt og on site. Mangler du en erfaren og professionel bogholder til at stå for en eller flere af de ovenstående opgaver sammen med den daglige bogføring, så er en freelance bogholder helt sikkert noget for dig.

Du kan altid ringe og høre, hvad vi kan gøre for dig.

Nu må du være overbevist?

Vi dækker hele landet!

Hos bogfoering.dk kan du få klaret bogføringen og andre regnskabsmæssige ydelser, uanset hvor du bor i landet.
 

Du finder bl.a. vores kunder i: Esbjerg, HerningHinnerupHobro, HolstebroHorsensNørresundby, Odder, Odense, Silkeborg, Skive, Thisted, Vejle, Viborg

Og vores kontorer i: Aalborg, Hadsund, Randers, Hammel, Hadsten, Grenaa og Aarhus.