Bogholder i Silkeborg

Sidder du ofte med regnskabet for din virksomhed til langt ud på natten? Bogføring er et stort arbejde, der tager meget tid, hvis ikke man er sat ind i det. Det er vi heldigvis, og vi tilbyder at klare regnskabet for dig digitalt. Det betyder, at vi som freelance bogholdere kan ordne din bogføring i Silkeborg digitalt for dig.

Vi er et østjysk bogholderi, der arbejder med mange forskellige kunder. Vi bruger hinanden til at spare med, så du er sikker på, at dit regnskab altid er udført korrekt og ordentligt.

Når vi tager os af regnskabet, så har du meget mere tid til dine kunder, dine medarbejdere og alle de andre arbejdsrelaterede projekter, du måtte have.

Har du brug for bogholder i Silkeborg, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Uddelegér arbejdet og spar besværet

 

Når du uddelegere arbejdet med din virksomheds regnskab til os, så sparer vi sammen på tiden, der skal bruges på regnskab. Vi er nemlig allerede sat fuldstændigt ind i alle regler og matematiske formler, der skal bruges for at regnskabet går op. Og du slipper for at sidde og søge dig frem til forskellige talsystemer til din bogføring i Silkeborg, til langt ud på natten.

I stedet skal du bare sende kvitteringen af sted digitalt. Det kan gøres så nemt som at tage et billede af kvitteringen, når du står med den i hånden, og sende den ind til os. Så tager vores freelance bogholdere sig af al regnskabet. Vi får lov at regne med tal, og du slipper for besværet.

Få overblikket tilbage med et ekstern bogholderi

 

Når det begynder at gå godt i virksomheden, så kan regnskabet godt begynde at stige én over hovedet. Det er selvfølgelig et godt tegn, men det ville da være lettere, hvis ikke man skulle bruge ekstra tid på regnskabet også. Hvis du synes, du er ved at tabe overblikket over dit regnskab, så er det på tide, at du får ansat en ekstern bogholder eller din egen medarbejder.

Vi søger for at opdatere dine tal, så du lynhurtigt kan få overblikket over din bogføring tilbage. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde overblikket over alle de forskellige indkomster og udgifter. På den måde kan du som sagt spare rigtig meget tid, fordi du ikke skal bruge tid på kringlede beskeder og procentdele. Det tager vi os af, og vi afleverer regnskabet igen, så du kan følge med i det hele.

 

Lyder det interessant?

 

Fordelene ved at ansætte en ekstern bogholder

 

Fordelene ved et ekstern bogholderi er, at du kun betaler for ydelsen frem for at betale for en medarbejder, der skal klare din bogføring i Silkeborg. Med en freelance bogholder behøver du ikke gå igennem en hel ansættelse af en medarbejder. Når du outsourcer dit regnskab, så bliver det klaret uden alle mulige ekstra besværligheder rundt om.

Så ligegyldigt om du mangler en til bogføring i Silkeborg eller Randers, så kan vi klare regnskabet for dig. Hvis du godt kunne tænke dig, at det blev klaret i dit firma, så kan det også lade sig gøre at få en ekstern bogholder ud, så tit som du har brug for det. På den måde kan du stadig have regnskabet klaret inde på kontoret uden at skulle ansætte din egen medarbejder.

Book et indledende møde med dit nye bogholderi

 

Vi vil rigtig gerne se dig til et indledende møde, hvis du ønsker at arbejde med os. Det er en måde, hvorpå vi kan fortælle dig mere om vores service, og du kan få lov til at møde dem, der skal sidde med dit regnskab. Før har ideen om at uddelegere ens regnskab været forbundet med en frygt. Men i dag har også specialiseringen og effektiviseringen taget over i dette område.

Heldigvis er din egen indflydelse ikke helt forsvundet. Vi vil gerne gøre vores løsninger fleksible, så de passer bedst til dig. Og vi vil gerne sende dig opdateringer og overblik, hvor vi har klaret at lave nogle overskuelige modeller over dit regnskab, som er til at forstå. Selv om du sender regnskabet udenbys, så får du forhåbentlig kun et bedre greb i det, når vi har skabt et overblik for dig.

Har du brug for et ekstra par hænder til bogføring i Silkeborg?

 

Uanset om du gerne vil outsource alt dit regnskab til et ekstern bogholderi eller bare gerne vil låne et par ekstra hænder, når regnskabet skal kontrolleres, så vil vi gerne være med.

Så ring til os i dag, så finder vi ud af, hvad vi kan gøre for dig, så du får en service, der passer perfekt til det, du lige står og mangler til din bogføring i Silkeborg. Så er der hverken tabt tid eller penge der, og du kan få mere tid til din virksomheds andre vigtige dele. Så tager vi os af regnskabet imens.

Nu må du være overbevist?

Vi har kunder i hele landet

 

Du finder bl.a. vores kunder i: Esbjerg, HerningHinnerupHobro, HolstebroHorsensKolding, Nørresundby, Odder, Odense, Skive, Thisted, Vejle, Viborg

Og vores kontorer i: Aalborg, Hadsund, Randers, Hammel, Hadsten, Grenaa og Aarhus.