Bogholder i Skive

Har du brug for hjælp med regnskab og bogføring? Og holder din virksomhed til i nærområdet af Region Midtjyllands nordligste købstad, Skive?

Bogfoering.dk tilbyder professionel digital bogføring i Skive og omegn. Lej en dygtig freelance bogholder fra vores bogholderi, og slip for unødvendigt papirarbejde fremover. I et tæt samarbejde med dit firma bestræber vi os på at finde den helt rigtige løsning til netop jeres behov.

Har du brug for bogholder i Skive, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Hvorfor vælge en freelance bogholder? 

 

Der kan være mange gode grunde til at gøre brug af freelance bogføring i Skive og omegn.

At have en fastansat bogholder kan være dyrt, og måske er det heller ikke nødvendigt for dit firma. Det kan også være, at dit firma allerede har en bogholder, som trænger til aflastning og assistance? Måske har I brug for at gå over til et mere moderne bogholderi. Vores eksterne bogholdere er kyndige og erfarne, og de ordner dine bilag elektronisk til favorable priser.

En freelance bogholder kan løse opgaver efter behov og skal selvfølgelig kun have honorar for de opgaver, der udføres. Din virksomhed betaler en fast pris om måneden, som justeres alt efter antallet af timer, vi arbejder for jer. Du kan finde priseksempler her på hjemmesiden.  

På bogfoering.dk kan du læse meget mere om leje af en bogholder.

Hvad kan vores bogholdere tilbyde dit firma?

 

Enhver form for bogholder i Skive og omegn kan med stor fordel digitaliseres og automatiseres hos os. Bogfoering.dk tager sig professionelt af dine regnskabsbilag, så du har mere tid til andre dele af din virksomhed.

Bogfoering.dk tilbyder freelance bogholderi til alle typer af virksomheder. Det gælder offentlige såvel som private, store såvel som små og nystartede såvel som etablerede virksomheder. Vores automatiserede digitale bogholderi tilpasses netop dit firmas behov. Uanset hvilket regnskabsprogram dit firma anvender, kan vi tilbyde jer et skræddersyet digitalt bogholderi.

Fordi vores bogføringsløsning er digital, slipper du for at holde styr på bilag som kvitteringer og fakturaer på papir. Du skal blot tage et billede af dem med en app på mobilen.

Vi sørger for alt i den daglige bogføring. Blandt andet laver vi opgørelser over, hvor meget dit firma har købt og solgt for, og hvor meget der skal afregnes. Det hele indberettes elektronisk. Vi bogfører bestillinger, sender fakturaer ud, afstemmer moms og varelager, afslutter årsregnskaber og meget mere.

Et digitalt bogholderi giver dig mulighed for hele tiden at have et opdateret overblik over firmaets økonomiske situation.

 

Lyder det interessant?

 

Sådan kommunikerer du med en ekstern bogholder

 

Vores eksterne bogholdere står til rådighed, uanset om du søger bogholder i Skive eller i en anden by i landet. Medarbejderne er tilknyttet forskellige kontorer, og dit firma vil typisk få arbejdet udført af en medarbejder fra et kontor i nærheden, som matcher dit firmas behov.

Det kan naturligvis være både rart og praktisk at have sin bogholder ved sin side, når noget skal forklares. Og det er stadig muligt, når du gør brug af en ekstern bogholder fra bogfoering.dk.

Vores freelance bogholdere kommer gerne fysisk på besøg og hjælper. Anden kommunikation kan foregå per mail, via Skype eller over telefon alt efter, hvad dit firma foretrækker.

Kontakt os

 

Hvis du har spørgsmål angående bogføring i Skive og omegn, er du er altid velkommen til at kontakte os. Det kan ske per telefon eller mail. Hvis du foretrækker at tale med os personligt, har vi kontorer i Hammel og Randers cirka en times kørsel fra Skive. Her sidder vores eksperter i regnskab klar til at hjælpe dig.

Nu må du være overbevist?

Vi har kunder i hele landet

 

Du finder bl.a. vores kunder i: Esbjerg, HerningHinnerupHobro, HolstebroHorsensKolding, Nørresundby, Odder, Odense, Silkeborg, Thisted, Vejle, Viborg

Og vores kontorer i: Aalborg, Hadsund, Randers, Hammel, Hadsten, Grenaa og Aarhus.