Bogholder i Viborg

Er du en af dem, der sidder og har mistet overblikket over regnskabet mens papirbunkerne vokser omkring dig? Så har vi løsningen til dig.

At lede efter en til at hjælpe med bogføring i Viborg betyder ikke nødvendigvis, at du behøver at vælge et lokalt firma til at klare opgaven. Måske kan du have mere glæde af en ekstern bogholder eller er det på tide at træde ind i den elektroniske tidsalder og få digitaliseret alle arbejdsgangene? Hos bogfoering.dk kan vi hjælpe dig med netop dette.

Har du brug for bogholder i Viborg, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Fakta om bogføring

 

Bogføring er kort sagt at holde styr på indtægter og udgifter i firmaet.
I gamle dage var der tale om en fysisk regnskabsbog, hvori alle transaktioner blev registreret til senere reference.

Når du i dag laver regnskab og bogføring, så er der for at holde styr på din økonomi og kunne betale de rigtige beløb til moms og SKAT, så du undgår bøder.
Hvis du vil være helt sikker på, at opgaven bliver løst ordenligt, så kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Skal alle virksomheder bogføre?

 

Ja, med meget få undtagelser, er det alle firmaer, der skal sørge for at bogføre regnskaber i henhold til loven om bogføring.

Alle bogføre ting skal kunne dokumenteres med bilag og disse skal gemmes i fem år. Det er vigtigt at sørge for en korrekt bogføring, for det kan blive rigtig dyrt eller i værste fald ende i fængselsstraf, hvis du ikke gør det ordenligt.

 

Lyder det interessant?

 

Hvad kan vi tilbyde dig, når du søger bogføring i Viborg?

 

Lige meget om det er en ekstern bogholder, en freelance bogholder eller måske noget helt andet, så er det fælles for alle, at de kan hjælpe dig på en lang række forskellige punkter. Når du mangler en bogholder i Viborg er vi på pletten.
Hos bogfoering.dk kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende ting:

  • Vi sørger for, at dit timeforbrug i forbindelse med bogføring bliver markant mindre
  • Vi sørger for at dit regnskab altid er helt up to date samt at du altid kan tilgå det online
  • Er du glad for en digital løsning, kan vi hjælpe med at alle dine bilag bliver digitaliserede, så du ikke skal bruge hverken tid eller plads på at opbevare dem
  • Vi sparer dig udgifter på papir og printpatroner – det er både godt for dig og miljøet

Måske har du bare brug for en til at hjælpe med bogføringen et par timer om ugen eller måske har du lyst til at overlede alt bogholderiet til os. Lige meget hvad er vi klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning for dig. Vi har fod på bogføring i Viborg og resten af Danmark.

Bogholder ude eller hjemme?

 

Det er helt op til dig, om du ønsker en bogholder, der sidder på dit kontor, eller en, der arbejder eksternt. Vi kan klare begge dele.

For os giver det rigtig god mening at mødes ansigt til ansigt ind imellem, selv om vi tilbyder fuldt automatiserede digitale løsninger og en bogholder, der arbejder fra vores kontor.

Er der tale om større opgaver, måske i forbindelse med årsregnskab eller indberetninger – eller bare i et stort firma med mange bilag og papirer, så anbefaler vi ofte on site bogføring i Viborg. Vælger du at løse det med en freelance bogholder, når du mangler en bogholder, så kan du helt selv bestemme hvilket antal timer, der skal være tale om.

Er du bange for at miste følingen, hvis du outsourcer eller digitaliserer?

 

Det er der ingen grund til!

Når vi digitaliserer din bogføring, er det stadig dig, der er in charge. Der bliver ikke sendt regninger til betaling eller udbetalt penge uden du godkender det først. Via vores app vil du kunne se alt, hvad der kræver din godkendelse og samtidig følge med i alt det, der foregår i real time.

På den samme måde er det vigtigt for os, at du hele tiden holdes informeret og har fod på, hvad der foregår, når du vælger en ekstern bogholder hos os. Vi anbefaler, alt efter dit firmas og opgavens størrelse, at du mødes med din bogholder – eller taler i telefon en gang om ugen eller måneden, på den måde er du altid opdateret.

Vores fineste opgave er at sørge for at din bogføring kører så effektivt og automatisk som muligt. På den måde opstår der færre fejl og du skal bruge væsentlig mindre tid på det.

Lej en økonomichef hos bogfoering.dk

 

Har du brug for en, der kan tage hånd om din bogholderiafdeling mens den introduceres til det nye, digitale system? Så kan vi hjælpe dig med en økonomichef, der har styr på bogføring i Viborg.

På den måde får du en, der kan tage ansvar for, at dine medarbejdere bliver guidet sikkert og klart ind i det nye system, så de er klar til at være selvkørende, når det kræves.

Nu må du være overbevist?

Vi har kunder i hele landet

 

Du finder bl.a. vores kunder i: Esbjerg, HerningHinnerupHobro, HolstebroHorsensKolding, Nørresundby, Odder, Odense, Silkeborg, Skive, Thisted, Vejle.

Og vores kontorer i: Aalborg, Hadsund, Randers, Hammel, Hadsten, Grenaa og Aarhus.