Brancher

Hos Bogfoering.dk er vi eksperter indenfor automatiseret bogholderi. Vi har allerede hjulpet et bredt spektrum af virksomheder fra forskellige brancher.

Et automatiseret bogholderi gør dig fri for papirbilag og giver dig tid og overskud til dine andre opgaver og ikke mindst kunder.

Herunder kan du se de brancher, vi er særligt erfarne i.
– Men vi kan helt sikkert også hjælpe dig!

Få en bogføringsløsning gennem os og lav det du er god til. Så gør vi det samme.

Webshops

Hos Bogfoering.dk kender vi alt til de særlige regler og procedurer, der skal anvendes, når du bogfører regnskabet i en webshop.

Vi ikke alene kender systemerne og de forskellige indløsningspartnere. Vi kan også hjælpe dig med at sætte det hele op! Eller optimere den opsætning du har i dag.

Tandlæger

Vi ved de fleste tandlægeklinikker ikke vil undvære DentalSuite eller Al Dente og det behøver de heller ikke. DentalSuite/Al Dente vil fortsat blive brugt til patienthåndtering.

Det er selve bogføringen, der flyttes i et andet økonomisystem, som vil lette administrationen i hverdagen!
– klinikken kan derfor fortsætte som den plejer, bare med automatiseret bogføring.

Autoværksteder

Gennem Bogfoering.dk kan du automatisere og effektivisere de tunge arbejdsgange og vinke farvel til papirbilag én gang for alle.

Alle fakturaer, kasseboner, timesedler, materialelister og alle andre former for bilag finder automatisk frem til dit regnskab, så de kan blive bogført. Enten af dig selv eller af os.

SAAS virksomheder

Når du i forvejen driver en SAAS-forretning, hvorfor så ikke indføre bogføring på samme vilkår som de tjenester,
I selv udbyder?

Vi ved allerede, hvordan vi skal bogføre de nødvendige informationer, der giver dig det bedste overblik over jeres forretning. Samtidig kan vi yde god sparring og rådgivning til netop jeres form for virksomhed.