Digitalt bogholderi – Sådan!

Digitalt bogholderi er ikke forbeholdt store multinationale virksomheder som Mærsk og LEGO. I dag kan alle være med, og hos Bogfoering.dk kan vi hjælpe dig i gang, uden at det koster kassen. Vi skræddersyer den perfekte løsning til netop din virksomhed uanset størrelse ud fra en bred viste af regnskabs- og andre programmer og apps til bogføring eller automatisering og digitalisering. Så kan du nemt komme videre selv eller lægge regnskabet helt over til os. Læs med og se, hvor nemt det er!

Synes du også, at bogføringen er alt for omstændelig og fyldt med alt for besværlige arbejdsgange og alt for meget papirarbejde? Så er det på tide at få indført digitalt bogholderi. Det er hverken nær så svært, nær så dyrt eller kræver nær så stor en virksomhed, som mange ellers går og tror. For digitalt bogholderi kan bruges af alle og giver jer store tids- og ressourcemæssige besparelser allerede fra dag 1.

Samtidig får du mulighed for at få regnskabstallene opdateret næsten øjeblikkeligt. Så kan du altid se, hvordan firmaets øjeblikkelige økonomiske situation er. Det er ekstra vigtigt i den hurtige og altid omskiftelige verden, der hører til dagens orden i de fleste brancher – og er vel i bund og grund noget, som enhver virksomhedsejer burde kunne forlange af sit bogholderi.

Vi understøtter stort set alle regnskabsprogrammer

Næsten uanset hvilket regnskabsprogram du anvender i dag, er det muligt at indføre digitalt bogholderi. Vi leverer lige så gerne en løsning til E-conomic, NAV Small Business som til Dinero, Billys Billing og UniConta. De første to er i øvrigt omdrejningspunktet for langt de fleste digitale løsninger, som vi skræddersyer til danske virksomheder. Her får du nemlig det mest digitale bogholderi.

Lyder det interessant?
Klik her og læs mere om det automatiseret digitale bogholderi!

Vi skræddersyer altid en løsning, der passer til dig

Alt efter hvilken branche, hvilken størrelse, hvilke behov og hvilken type virksomhed, du driver, anvender vi en lang række forskellige andre programmer, apps og tjenester i skyen til at digitalisere dit bogholderi. Vi bruger over 20 forskellige slags, der digitaliserer eksisterende papirgange eller bygger bro mellem datasystemer, der eller ikke kan snakke sammen.

Vi kan også forbinde dit regnskabsprogram med f.eks. jeres webshop, jeres lagersystem, jeres produktionsstyring eller jeres egenudviklede it-løsninger. Alle de it-systemer, hvor der er behov for, at overføre data til regnskabsprogrammet fra, kan vi udvikle en løsning til – uanset hvor de befinder sig.

Det betyder, at vi aldrig forsøger at stoppe din virksomhed ind i en standardløsning, vi har liggende klar. Vi skræddersyer altid den løsning, der passer præcist til jer med respekt for de arbejdsgange og rutiner, I allerede har i virksomheden. Så i stedet for, at skulle lære jer nye arbejdsgange, fjerner vi alle de arbejdsgange, vi kan digitalisere – og gør de øvrige mindre omfattende og besværlige.

Hvad betyder det digitale bogholderi for jer?

 

Det digitale bogholderi fjerner både dobbelt- og unødvendigt tastearbejde. Samtidig betyder det et farvel til gammeldags papirbilag og unødvendige udskifter af bilag, der allerede findes digitalt. Det er også slut med at udfylde timesedler og føre kørebøger på papir.

Fremover kan du også nøjes med at tage et billede af de papirboner du får på tankstationen, i kiosken eller andre steder, hvor du handler på firmaets vegne. Og eksisterende digitale bilag kan bare videresendes via en mailadresse direkte til jeres regnskabsprogram.

Så alt i alt kommer bogholderi og bogføring til at fylde meget, meget mindre i virksomheden – og skulle du ønske det, kan du helt løfte det ud og lægge det over til os. Det giver dig bogføring til en fast, månedlig pris.

Samtidig får du din egen controller og regnskabschef, du kan sparre med, når du skal træffe vigtige beslutninger for din virksomheds fremtidige udvikling – eller ønsker at få den fulde betydning af dine regnskabstal og hvad de fortæller om din virksomhed. Det er ellers kun de største virksomheder i din branche, der har den mulighed.