Lej en Ekstern CFO/Økonomichef og kom foran konkurrenterne

Ved at leje en økonomichef får du et bedre grundlag, at lede og træffe beslutninger på i din virksomhed. Samtidig får du værdifuld sparring på, hvordan du kan udvide forretningen og foretage de rigtige investeringer. Endelig får du levendegjort og formidlet alt den viden, der gemmer sig i dit regnskab på en måde, så du rent faktisk kan bruge det til noget i din hverdag. Det giver et helt nyt klarsyn, der kan sikre dig et forspring foran konkurrenterne.

Virkeligheden for dig som virksomhedsejer er meget anderledes end sådan som tingene ser ud i dit regnskab. For dig handler det om at drive og udvikle din forretning og lede og udvikle de medarbejdere, du har ansat. Samtidig handler det om at udvide din forretning, sikre høj kundetilfredshed, udvikle de rigtige produkter og ydelser – og meget, meget mere.

En økonomichef hjælper firmaet fremad

Regnskabet afspejler derimod, hvordan du har klaret dig til dato, og hvor godt økonomisk funderet din virksomhed er. Så for de fleste virksomhedsejere giver regnskabet udelukkende en status over tingenes tilstand og den fortid, der har ført firmaet dertil.

Men det er kun indtil de får fat i en rigtig økonomichef eller Chief Financial Officer – CFO!

Han eller hun kan perspektivere og levendegøre regnskabstallene, så du ikke alene får en større forståelse af regnskabet, men også rent faktisk kan bruge viden fra tørre tal i regnskabet til at træffe bedre og mere velbegrundede beslutninger om firmaets fremtid.

Det er denne evne, som gør regnskabs- eller økonomichefen til en uvurderlig tilføjelse til virksomhedens ledelse. Men da CFO’en oftest har en længerevarende uddannelse inden for økonomi bag sig, skal firmaet oftest op i en vis størrelse, før der er budget til at ansætte en rigtig CFO.

Økonomichef
"Få de samme fordele, som nogle af de største spillere inden for din branche"

Lej en ekstern CFO

Medmindre du vælger at leje en økonomichef hos bogfoering.dk. Her kan du leje en professionel regnskabschef med masser af erfaring og indsigt i at læse og fortolke regnskaber, samt stor viden i at rådgive og hjælpe virksomheder videre – også inden for din branche.

Bag Bogfoering.dk står et af landets mest erfarne revisionsfirmaer Grant Thornton. Vi har over 40 års erfaring, og har virksomheder i alle størrelser og inden for alle brancher som kunder – og et stort bagland af revisions- og økonomifolk, som din eksterne CFO kan trække viden fra

Derved får du nøjagtig de samme fordele, som nogle af de største spillere inden for din branche. Det giver mere ro på dine beslutninger, større klarsyn ved strategilægningen og bedre muligheder for, at vækste din forretning – samt udvise rettidig omhu når det er nødvendigt.

Du kan leje din eksterne økonomichef for det antal timer hver måned, som du har brug for. Du kan også vælge f.eks. at få et kontroleftersyn af en erfaren CFO hvert kvartal, hvert halve år eller hvor tit det nu passer dig. Udfyld formularen herunder, hvis du kunne tænke dig at leje en ekstern regnskabschef hos os.

Hvad koster en ekstern CFO/regnskabschef?

Normalt koster en ekstern controller 1.400,- kr. i timen ekskl. moms.

Men vælger du at lade os overtage hele dit bogholderi, er CFO'en med i prisen.

Skal du bruge en ekstern CFO/regnskabschef i en længere periode pga. sygdom, barsel ol.? Kontakt os for en fast pris.

Læs mere om priser og pakkeløsninger her.

Skal dit bogholderi op på et nyt niveau?

 

Er det en ekstern CFO eller regnskabschef du har brug for? og skal vi hjælpe dig med, at løfte din forretning til et helt nyt niveau. Så tøv ikke med, at kontakte os.

Udfyld formularen herunder, send os en mail eller giv os et ring. Så finder vi sammen den bedste løsning til din virksomhed.