Ekstern controller

Lejer du en ekstern controller, får du mulighed for at få perspektiveret regnskabstallene for din virksomhed og hvad de betyder – både for dig og din virksomheds drift. Det er en meget bedre og billigere løsning end at ansætte din egen controller, eller bruge din bogholder. Du kan også overdrage hele dit bogholderi til os. Så får du en controller gratis med i prisen!

En controller kan analysere regnskabstallene, sikre sig at de stemmer, og at regnskabet balancerer. Samtidig kan controlleren trække rapporter ud af regnskabet, perspektivere tallene og afrapportere dem til ledelsen. Det giver ledelsen et bedre indblik i firmaets øjeblikkelige økonomiske situation. Derved får de et bedre beslutningsgrundlag for f.eks. nye investeringer og andre beslutninger om firmaets drift.

Det overblik som controlleren kan bidrage med, betyder samtidig, at du som virksomhedsleder altid har fuldt overblik over f.eks. firmaets cash flow, lagertid og andre vigtige parametre. Samtidig kan du reagere på nye tendenser og udviklinger i tide, så du ikke mister terræn over for dine konkurrenter.

Lej en ekstern controller hos os

Du kan sagtens sætte jeres bogholder til at kontrollere regnskabet selv, samt trække de ønskede rapporter ud til ledelsen. Men en professionel controller giver dels et friskt og årvågent sæt øjne på regnskabet, og har dels en større forståelse for at perspektivere tallene fra regnskabet. Det er noget, du for alvor kan bruge i dine daglige disponeringer og beslutninger.

Derfor er en controller også en lidt dyrere ressource at have ansat end en bogholder. Det betyder, at mange mindre virksomheder vælger controlleren fra.

Det behøves ikke.

For ved at leje en professionel og rutineret controller hos Bogfoering.dk kan du få alle fordelene og overblikket for en fast månedlig pris. Du bestemmer selv, hvor mange timer hver måned, du har brug for en controller, lige som du selv bestemmer, hvilke rapporter du har brug for, og hvor meget hjælp du skal have til at tolke dem.

Med en ekstern controller er du lige så godt stillet som dine større konkurrenter. Samtidig får du en større sikkerhed ved dine beslutninger, ligesom du kan gribe ind i tide, inden der opstår problemer med den økonomiske drift.

"Med en ekstern controller får du samme professionelle økonomiske rådgivning som nogle af de største virksomheder i din branche"

Få fordelene af, at leje en controller fra en stor revisionsvirksomhed

Få fordelene af at leje en controller

Ved at leje controlleren af os, får du samtidig alle fordelene ved at trække på en controller, der kommer fra en større revisionsvirksomhed. Her kan controlleren trække på ekspertviden og er altid opdateret med de nyeste udviklinger inden for regnskab og den branche, du arbejder inden for. Det giver dig en bedre og mere tidssvarende rådgivning, end hvis du havde lejet en selvstændig freelance controller.

Du få kort sagt samme rådgivning og mulighed for, at få en professionel økonomisk driftsmæssig vejledning, der ellers kun er forbeholdt nogle af de største virksomheder herhjemme.

Hvad koster en ekstern controller?

Normalt koster en ekstern controller 1000,- kr. i timen ekskl. moms.

Men vælger du at lade os overtage dit bogholderi, er controlleren med i prisen.

Skal du bruge en ekstern controller i en længere periode pga. sygdom, barsel ol.? Kontakt os for en fast pris.

Læs mere om priser og pakkeløsninger her.

Vil du leje en controller, så kontakt os via formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmere om, hvad din nye controller skal gøre for dig.

  Få en controller med i prisen

   

  Faktisk kan du få din egen eksterne controller! Det får du helt automatisk, hvis du overdrager dit bogholderi til os.

  Vi tilbyder en fuldstændig papirfri løsning, hvor du kan følge med i regnskabstallene via en app på din mobiltelefon. App’en bruger du også til at tage billeder af alle kvitteringer og andre bilag, som du ikke får digitalt. Derved slipper du for at gå i bilagschok, hver gang du skal indberette moms eller lave årsregnskab.

  Læs mere om det Automatiseret digitalt bogholderi her.

  Løsningen kræver  at du har enten E-conomic eller NAV Small Business. Vi kan dog typisk også lave et digitalt bogholderi med andre regnskabsprogrammer, så kontakt os endelig selvom du har Dinero,  Billy, C5 eller noget helt andet.

  Helt papirløst behøver det heller ikke være, ligesom du ikke behøver undvære en bogholder i firmaet, hvis du gerne vil have det. Vi kommer lige så gerne ud og klare bogføringen hos dig efter behov, som vi klarer den over distancen.

  Du bestemmer selv hvor meget og hvad, vi skal overtage af dit regnskab og i hvilket omfang, du eller dine ansatte fortsat skal være involveret i regnskabet.

  Uanset hvilken model du vælger, får du fordelene af, at have en fast controller tilknyttet, der tjekker op på at regnskabet stemmer og balancerer, og kan udtrække og perspektivere de rapporter, som du har behov for i din daglige ledelse.

  På den måde får du alle fordelene ved, at have en controller tilknyttet din virksomhed, samtidig med, at du får en meget nemmere og mere tryg arbejdsgang omkring dit bogholderi.

  Hvilken løsning er du til?

  Kontakt os for, at høre mere om dine muligheder.