Hjælp til momsindberetning

Lige meget hvad størrelse dit firma har, så skal du indberette moms. Det er virkelig noget der kan give mange af os grå hår, lange dage og måske også søvnløse nætter. Der er helt faste frister for indberetning og regler, der skal overholdes. Er du klar?

Er du helt ny forretningsdrivende eller har din virksomhed flere år og indberetning af moms på bagen – uanset hvad, så skal momsen indberettes og hos bogfoering.dk vil vi gerne hjælpe dig, så du kan koncentrere dig om at styre andre opgaver i firmaet, som er ”vigtigere” for dig.

Har du brug for bogføring, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Skal jeg indberette moms?

 

Før du går i gang med at søge
Som udgangspunkt, ja. Hvis dine indtægter i forbindelse med firmaet overstiger dine udgifter, så har du pligt til at indberette og betale momsen.

Hvis ikke, så skal du stadig indberette, for så kan det være, at du har moms til gode hos SKAT.

Hvordan du finder ud af, hvad der er relevante udgifter i forbindelse med dit firma kan være en kringlet affære, så det kan være en god ide at få hjælp til at gennemgå dine bilag, så du er helt på den sikre side.

En freelance bogholder kan hjælpe dig, uden at du behøver at binde dig til et fast timeantal.

Hvad er fristerne for momsindberetning?

 

Den faste frist for indberetning af moms varierer efter virksomhedens størrelse og der er helt klare regler for, hvem, der skal indberette hvornår:

  • Momsindberetning for helt nystartede virksomheder er kvartalsvis og skal være SKAT i hænde senest 2 måneder efter kvartalets udløb
  • Indberetning af moms for små virksomheder med momspligtig indtægt på under 1 mio. om året skal indberette moms halvårligt, med en frist på 3 måneder efter halvårets udgang
  • Momsindberetning for mellemstore virksomheder med en momspligtig indkomst på mellem 1 og 15 mio. skal indberette kvartalsvis, men samme frist som de nystartede firmaer
  • Indberetning af moms for store virksomheder med en momspligtig indkomst på over 15 mio. pr. år. Her skal momsen indberettes månedligt og med en frist på 25 dage efter månedens udløb

For at ramme den rigtige frist, skal du have helt styr på bogføringen – skal vi hjælpe dig med det? Vi kan sørge for, at du ikke skal bekymre dig for frister og regnskaber, for det er vores speciale.

 

Lyder det interessant?

 

Har du lyst til at koncentrere dig om noget andet?

 

Det har de fleste forretningsdrivende og virksomhedsejere. Det er sjældent en af de ting, der optager mest af interessen hos folk, der ikke er uddannet indenfor det.

Derfor kan du med stor fordel kontakte os, så vi kan fortælle dig, hvorfor vi har den bedste løsning til dit firma.

Hos bogfoering.dk tilbyder vi en lang række forskellige ydelser, der kan hjælpe dig med skat momsindberetning og daglig bogføring, alt sammen designet for at gøre din hverdag lettere.

  • Digital bogføring næsten lige meget, hvilket bogføringsprogram du bruger i dag, kan vi arbejde sammen med det i retningen af et mere automatiseret og digitaliseret system. Der gør både de daglige opgaver og momsindberetningen lettere
  • Ekstern bogholdermed sådan en bag rettet i din bogføring er der styr på alle frister for indberetning af moms og årsregnskaber, så du kan slappe af
  • Økonomisk rådgivning gennem en controller, der kan hjælpe dig med at skabe et øjeblikkeligt overblik over den økonomiske situation og gøre tallene til mere end bare et regnskab

Er du i tvivl om, hvornår der ligger momsindberetning i 2018 og 2019, så er det måske en god ide at få lidt ekstra hænder ind, til at hjælpe dig med at bevare overblikket.

Du får meget mere end bare en bogholder hos os. Vi sørger for at hjælpe dig med at holde styr på alle frister for indberetning af moms samtidig med de daglige opgaver indenfor bogføring.

Den digitale løsning

 

Det er ikke længere forbeholdt de store magnater og milliard koncerner at køre mede automatiseret digital bogføring.

Hos os sørger vi for at skræddersy en løsning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du kan føre regnskab på dine med vores erfaring i ryggen.

Digital indberetning af moms

 

Du kan helt slippe for at skulle holde styr på dine bilag og fakturaer med en digital løsning fra bogfoering.dk.

Med en ganske enkel app kan du tage billeder af dine bilag og de bliver sendt direkte videre og oprettet til godkendelse af en ekstern bogholder.

Indberet moms? Intet problem. Når der er styr på regnskabet, kan momsen indberettes med et enkelt klik.