Lej en bogholder - Freelance bogholder

Lejer du en bogholder hos os, får du mere end bare en almindelig freelance bogholder. Udover den daglige bogføring, klarer vi f.eks. også afstemning af bank og varelager, afslutning og indberetning af moms og andre punktafgifter, og kan også levere et komplet årsregnskab. For bag din nye eksterne bogholder står et revisionsfirma med over 40 års erfaring og masser af ekspertise at trække på.

Er den daglige bogføring løbet dig over hovedet? Eller har du ikke nok bilag til at ansætte en fuldtids bogholder? Eller går din gamle bogholder på pension?

Der kan være mange grunde til at leje en bogholder. Men uanset, hvad din årsag er, finder du altid den rigtige løsning hos os.

Få foretaget jeres bogføring med kyndig hånd

Så tænk ud af boksen og lej en bogholder hos Bogfoering.dk, der kan tage hånd om den løbende bogføring. Derved får du en erfaren ressource, der kan stå for jeres bogholderi i det omfang, som det er nødvendigt og løser opgaver som:

  • Løbende bogføring af alle jeres bilag
  • Oprettelse og udsendelse af fakturaer til jeres kunder
  • At sætte alle jeres regninger til betaling til tiden
  • Udfærdigelse af lønsedler og udbetaling af løn
  • Opfølgning på kunder, som ikke har betalt til tiden
  • Kreditor styring inkl. cashflow forecast
  • Rapportering til ledelse og ejerkreds om firmaets økonomi
  • Afslutning af og indberetning af moms– og andre punktafgifter
  • Afslutning af årsregnskabet og klargøring af regnskabet til revision

Og meget, meget mere…

Så mon ikke en freelance bogholder er noget for dig?

Få foretaget jeres bogføring med kyndig hånd

Vil du leje en bogholder, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

 

Intet regnskab er for lille, og intet er for stor 

 

Vi klare

Vi kan klare bogføringen for virksomheder af alle størrelser og inden for alle brancher. Intet regnskab er for lille og intet er for stort. Så uanset om du kun har brug for en bogholder et par timer hvert halve år, eller har brug for daglig bogføring i flere timer, kan vi løse opgaven.

Du bestemmer

Du bestemmer også selv, hvorvidt din eksterne bogholder skal komme og udføre arbejdet hos jer, eller vi kan klare det over distancen. Vi kan også veksle mellem begge løsninger. F.eks. kan vi komme ud hos jer en gang om måneden til månedsafslutning og så klare den løbende bogføring over distancen.

Automatisk

Via vores automatiserede digitale bogholderi kan vi automatisere bogføringen og klare det helt uden papirbilag. Du kan følge med i firmaets økonomiske situation via en app til din smartphone. App’en bruger du samtidig til, at tage billeder af alle de kvitteringer og andre bilag, du får i hverdagen. Læs mere om automatiseret digitalt bogholderi her.

Lej en bogholder med ekstra muskler

 

Som du kan se, er der mange fordele ved at leje en bogholder hos Bogfoering.dk. Den største fordel er dog det store bagland, og den brede erfaring din nye ”freelance bogholder” kan trække på.

Det betyder, at du ikke alene får en ekstern bogholder, der kan tage sig af din løbende bogføring. Du får også en bogholder, der kan løse alle de bogføringsmæssige problemstillinger og udfordringer, som et firma som dit kan løbe ind i.

Det stærke bagland gør det muligt, at trække på den fornødne ekspertise i de situationer, hvor der er brug for specialviden om f.eks. im- og eksport af bestemte varegrupper eller skattetekniske problemstillinger. Derved er du sikker på, at der ikke dukker ubehagelige overraskelser op, den dag du skal afslutte dit årsregnskab.

Vil du gerne leje en ekstern bogholder med ekstra muskler til dit bogholderi? Kontakt Bogfoering.dk. Så finder vi en løsning på din bogføring, der passer til netop dit firma.