Lønadministration

Bruger du alt for meget tid på lønadministration? Eller synes du, det er for besværligt at få styr på timesedler, kilometerregnskab og alt det andet papirarbejde omkring lønnen? Eller er at finde tid til at få ordnet lønnen, så medarbejderne kan få den udbetalt til tiden? Så lad bogfoering.dk tage sig af lønregnskabet. Så slipper du for besværet og får mere tid til at pleje kunderne og udvikle firmaet.

Får medarbejderne ikke løn til tiden, går der ikke længe, før snakken og usikkerheden om firmaets økonomiske formåen breder sig blandt medarbejderne. Tilsvarende kan det også hurtigt skabe en misstemning, hvis der er fejl i lønsedlerne, eller lønnen er blevet indberettet forkert til SKAT, så medarbejderne skal betale efterskat.

Du kan ikke blive for grundig med lønregnskabet

 

Derfor er du nødt til at være ekstra grundig, og sørge for at alt er korrekt, hver gang du skal lave løn til medarbejderne. Og der er nok at holde styr på med timesedler, kørselsregnskab og hvad der nu ellers ligger til grund for den enkelte medarbejders lønudbetaling.

Samtidig skal du også hele tiden følge med i lovgivningen og sikre, at du overholder alle reglerne omkring lønudbetaling. Der er hele tiden noget, der bliver lavet om. Så det er bare med at være vågen.

Det hele tager tid! Tid som du måske ikke har, men er nødt til at finde, for at være sikker på, at alle får korrekt løn udbetalt til tiden.

"Fjern bekymringerne om løn og få mere tid til, at drive din virksomhed!"

Vink farvel til papirarbejdet med en ekstern lønadministration

 

Ville det ikke være dejligt, bare at kunne overlade hele lønadministrationen til en ekstern lønbogholder. En der kunne tage sig af det hele, indberettede alt korrekt og sørge for, at lønnen gik ind til tiden – hver gang!

Sådan en løsning tilbyder vi hos bogfoering.dk. Den tager livet af alt papirnusseriet, Excel-arkene og alt det andet, du bruger for at holde styr på lønnen. Og vi har altid tid til at køre lønnen til tiden. Vælg os til bogføring af løn.

Vores løsning er fuldstændig digital. Det vil sige, at medarbejderne – og fremover også dig selv – indberetter timer, kørte kilometer og udlæg digitalt, og så klarer vi resten.

Vi opgør lønnen, indberetter til SKAT, ATP og FerieKonto, og kører lønnen, så alle medarbejderne får korrekt løn til tiden hver måned eller hver 14. dag, alt efter hvad I nu bruger i din virksomhed.

…og måske et lettere bogholderi

Lønnen er ikke det eneste, du kan få klaret på bogfoering.dk. Faktisk kan du få hele din bogføring digitaliseret og automatiseret – eller du kan vælge en anden løsning, der passer bedre til dine behov. Få overblik over mulighederne for at få et lettere bogholderi her!