Bogføring til din tandlægeklinik

Ønsker du at aflive de sidste papirbilag og få en smidigere og mere agil arbejdsproces omkring bogføringen, så den fylder mindre i hverdagen? Så er en automatiseret bogføring løsningen
– og dét er vi eksperter i! 

Vi har hjulpet klinikker, helt uden de behøvede skifte DentalSuite ud eller kompromittere patienternes fortrolige data!

5 vigtige fordele ved digital bogføring

Digital bogføring med bogfoering.dk giver din praksis mulighed for at:

Optimere arbejdsgange
og spare tid

Slippe for alle papirbilag
og -fakturaer

Godkend og betal regninger uden om netbank​

Fortsætte med at bruge DentalSuite eller Al Dente

Undgå at kompromittere patientdata

Optimér arbejdsgange og spar tid i hverdagen

Automatiseret bogføring giver jer nogle øjeblikkelige tidsbesparelser i form af optimerede arbejdsgange. Det betyder at:

  • Bogføring og administration kommer til at fylde mindre i  hverdagen
  • I kan bruge tiden på det I brænder for og er gode til!
    .
  • Der er mere tid til kunderne eller mulighed for at få tid til nye arbejdsopgaver
  • Det giver din klinik en konkurrencemæssig fordel i forhold til de tandlægeklinikker, der stadig tror, at de ikke kan indføre et fuldstændigt digitalt bogholderi med DentalSuite
    .
  • Du får nemmere ved at vækste din forretning, fordi nye ansatte, flere patienter og deraf følgende ekstra bilag ikke kræver nær så meget ekstra tid som tidligere

Undgå papirbilag
og få mere agile godkendelsesprocedurer

Med et fuldstændigt digitalt bogholderi slipper du af med de sidste papirbilag.

Fremover sender leverandørerne alle fakturaer som PDF-filer til en særlig mailadresse. Samtidig får du et nyt betalingskort og en app, der automatisk minder dig om at tage et billede af kassebonen på mobilen, når du anvender kortet i butikker. Begge bilagstyper ryger herefter direkte ind i jeres regnskab.

Herefter kan alle indkommende fakturaer nemt godkendes og betales fra mobil eller tablet, ligesom du har adgang til et altid opdateret øjebliksbillede af klinikkens økonomi.

Fortsæt med at benytte DentalSuite

Vi ved DentalSuite er livsnerven i hverdagen for mange klinikker. Det bliver den fortsat ved med at være, når det kommer til håndteringen af patienterne.

Men selve bogføringen flyttes over i et andet økonomisystem efter jeres ønske. Heri opsætter vi så alle de bagvedliggende rutiner og arbejdsgange. 

Det letter administrationen i hverdagen, og giver dig en næsten fuldstændig automatiseret bogføring.

Hverdagen på klinikken kan fortsætte, som den plejer. Samtidig skal du ikke ud og investere i tilpasninger eller ændringer i DentalSuite eller vænne dig til nye arbejdsgange. 

Nu må du være overbevist!

Patientdata bliver ikke kompromitteret

Netop fordi vi flytter selve bogføringsdelen over i et andet økonomisystem, undgår du at få kompromitteret de fortrolige patientdata om behandlinger etc.

Dem har vi slet ikke brug for, og kommer aldrig i nærheden af, når vi eksporterer regnskabsdata fra DentalSuite over i det andet økonomisystem.

Derved bliver patientdata og regnskabsdata to selvstændigt, uafhængige datatyper, som der er vandtætte skodder imellem – For dine patienters sikkerhed!

Bygger på velafprøvede løsninger og processer

I stedet for at bygge vores eget system til digital bogføring, har vi valgt at sammensætte vores løsning af eksisterende, velafprøvede og gennemarbejdede digitale, administrative tjenester. Tjenester og systemer som allerede anvendes af tusinder af andre danske virksomheder og som vi ved virker!

Det gør det meget billigere og mere gnidningsløst at komme i gang med automatiseret bogføring i din tandlægeklinik. For du skal ikke være med til at betale for udviklingen af et dyrt, proprietært system.

Vi sætter alting op, tjekker at det kører som forventet, og uddanner dig og dit personale, så I kommer så nemt i gang.

Vi kan også overtage dit bogholderi fuldstændigt

Kunne du godt bruge din eller dine ansattes tid bedre på noget andet end bogføring?

Så læg jeres bogholderi fuldstændigt over til os. For selv om du har fået et totalt automatiseret og digitalt bogholderi, skal der stadig rigtige mennesker til at foretage selve bogføringen. Det tager bare mindre tid, fordi bilagene er blevet fuldstændigt digitaliseret.

Vi kan overtage hele bogholderiet til en fast månedlig pris. Samtidig får du sikkerhed for, at alt kører som det skal, og alle bilag bogføres korrekt.

Vi bygger på skuldrene af et stort, kronjysk revisionshus med mere end 40 års erfaring og over 140 medarbejdere. Så vi har al nødvendig viden og knowhow. Vi kan altid løse de problematikker, der måtte opstå omkring bogføringen
– fordi vi har prøvet det før!

” Automatisering og digitalisering af vores regnskab med Roger har frigivet tid for os ejerledere, som vi kan bruge på det, vi rigtig gerne vil – nemlig imødekomme vores patienter, medarbejdere og andre driftsrelaterede opgaver. 

Systemet har givet os færre opgaver, samtidig med at det er et sikkert system. 
Alt har en begyndelse med tilvænning, men hvis dine samarbejdspartnere er fleksible og imødekommende, som i vores tilfælde med Kristian og Betina fra Kvist og Jensen. 

– Så bliver det godt! “

Vil du nemt i gang 
med digital bogføring?

 

Så udfyld kontaktformularen her, ring på tlf.: 41 14 81 52 eller send en mail til [email protected].

Vi hjælper jer i gang, forestår al opsætning og implementering, og overdrager jer en nøglefærdig løsning, der kører helt uden problemer.

Kontakt os i dag, så vi kan komme i gang med at give jer en lettere hverdag med digitalt bogholderi.