Brug for en Dynamics NAV-bogholder?

Kører dit firma Microsoft Dynamics NAV som regnskabsprogram, og har din gamle bogholder sagt op? Eller overvejer du at finde en freelance bogholder eller lægge driften af bogholderiet ud af firmaet? 

Så er det vigtigt, at du finder en bogholder med kendskab til Dynamics NAV. For regnskabsprogrammet kan en masse, der sparer tid og giver overblik i hverdagen – men kun, hvis du finder en erfaren NAV-bogholder til opgaven.

Microsoft Dynamics NAV er et utroligt avanceret regnskabsprogram, der kan tilpasses til din virksomhed på en lang række forskellige måder. Samtidig giver det større firmaer mulighed for at opdele regnskabet, så det kan køres selvstændigt for de enkelte afdelinger. Lige som du kan køre separate regnskaber for selvstændige projekter.

Kontoplanen giver også mulighed for en række tilpasninger, lige som du kan indlægge forskellige opsummeringer direkte i kontoplanen. Der gør det meget nemmere:

 • at tilpasse regnskabsprogrammet til præcis din branche eller dit firmas helt unikke behov
 • for ledelsen at overskue den daglige drift blot ved at tage et kig på posteringerne i kontoplanen
Optimeret bogholderi

Du kan ikke sætte hvem som helst
til at køre dit NAV-bogholderi

Derfor kan det være en udfordring at finde en god bogholder med praktisk erfaring i Microsoft Dynamics NAV. For selv om alle kan lære at foretage den daglige bogføring i programmet, kommer langt de fleste hurtigt til kort, når først der skal foretages ændringer eller tilpasninger i opsætningen.

Her er det vigtigt, at du finder en bogholder med dybdegående kendskab til Dynamics NAV. Ikke nødvendigvis til det underliggende Visual Basic-baserede makrosprog. Men som minimum til programmets opbygning, de forskellige moduler, og hvordan det hele arbejder sammen og sættes korrekt op helt ned i detaljen.

Derudover er det vigtigt, at bogholderen har kendskab til de forskellige versioner af Microsoft Dynamics NAV. For netop i disse år sker der en overgang fra de traditionelle programmer, der kører lokalt (on-premise) i virksomheden og til såkaldte Saas-løsninger (Software as a Service), der kører i skyen.

Som minimum bør bogholderen have kendskab til den version af Microsoft Dynamics NAV, du anvender i virksomheden i dag, samt de efterfølgende versioner af både on-premise- og Saas-løsningerne. 

Det handler primært om:
 • Microsoft Dynamics NAV 2016 – den 9. version af programmet regnet fra Navision for Windows
 • Microsoft Dynamics 365 for Financials – den første Saas-version, der også blev kaldt NAV online
 • Microsoft Dynamics NAV 2017 – den 10. version af on-premise-udgaven
 • Microsoft Dynamics 365 for Finances and Operation – den anden Saas-version af NAV
 • Microsoft Dynamics NAV 2018 – den 11. og sidste version af NAV, som vi kender det
 • Microsoft Dynamics 365 Business Central – den videreførte version af Microsoft Dynamics NAV, der både fås som Saas- og on-premise-løsning

 

Lyder det interessant?

 

Få en bogholder med Dynamics
NAV-erfaring fra bogfoering.dk

Hos bogfoering.dk har vi et helt unikt team af bogholdere, som alle har et indgående kendskab til Microsoft Dynamics NAV. De fleste af dem har en fortid hos et eller flere firmaer, der er har kørt med Dynamics NAV. Ja, flere af dem har arbejdet med regnskabsprogrammet, lige fra den gang det stadig hed Navision.

Andre af vores NAV-bogholdere har arbejdet med programmet hos forskellige revisionsfirmaer, hvor de stod for den daglige bogføring for både kunderne og revisionsfirmaet selv. Andre igen kommer med en fortid fra it-branchen, hvorfor hverken opsætning eller tilpasning af it-systemer er fremmed for dem.

Det betyder, at vi har en bred erfaring med Microsoft Dynamics NAV inden for mange forskellige brancher. Samtidig har vi en dybdegående indsigt i opsætnings- og tilpasningsmulighederne i programmet – og tilgang til den nyeste viden og de nyeste regler inden for bogføring.

Vi har indgående kendskab til samtlige versioner af Microsoft Dynamics NAV, der er listet ovenfor. Derfor er du sikker på, at du får en både erfaren og dygtig NAV-bogholder, der kan:

 • Tage over efter din gamle bogholder, fordi denne stopper

 • Assistere i jeres bogholderi efter behov, f.eks. i jeres sæson

 • Overtage jeres bogholderi fuldstændigt over distancen

Hvilken løsning du vælger, er helt op til dig og den måde, du ønsker din bogføring kørt på. Hos bogfoering.dk kan vi tilbyde at komme og bogføre i firmaet, køre bogføringen hos os eller bare assistere jeres nuværende bogholder i en kortere eller længere periode.

Lad os overtage dit Microsoft Dynamics
NAV-bogholderi

 

Men vi kan også overtage dit bogholderi fuldstændigt – helt uden at du behøver udskifte Microsoft Dynamics NAV med et andet økonomisystem. Samtidig kan vi digitalisere alle arbejdsgange omkring bilagshåndtering, kreditor- og debitorbogholderi med videre. 

slipper du helt for at tænke på at holde styr på bilag på papir, får meget lettere ved at overskue dit firmas økonomi, og er sikker på, at der sidder en dygtig og erfaren NAV-bogholder og bogfører dit regnskab.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på at køre dit NAV-bogholderi på nøjagtige den måde, der passer til dig og din virksomhed. 

Udfyld formularen herunder, giv os et ring på 42 14 81 52 eller send os en mail på [email protected].