Om Os

Synes du også, at der stadig er alt for meget besvær og alt for meget papirnusseri med dit regnskab? For når regningerne alligevel kommer ind som PDF-filer på mailen, er der vel ingen grund til, at skrive dem ud på papir og sætte dem ind i et ringbind? Der må være en nemmere og mere automatisk måde, at klare bogføringen på – og den kender vi hos Bogfoering.dk. Vi er nemlig eksperter i automatiseret digitalt bogholderi.

Ligger dine bilag stadig som en papirbunke, og skriver du stadig alle dine regninger ud, lige så snart du modtager dem i mailen? Og tænker du tit over, at der må være en nemmere måde at gøre tingene på, når alt andet foregår digitalt i samfundet?

Sådan tænkte vi også en dag hos revisionsfirmaet Kvist & Jensen. Det fik os til at disrupte de velkendte arbejds- og papirgange. Dem havde vi ellers brugt i de mere end 40 år, vi har ydet bogføringshjælp og erhvervsservice til virksomheder i alle størrelser og af alle type.

Til formålet ansatte vi en ekspert i digitalisering og ved at forene og tage det bedste fra begge verdener, endte vi med de ydelser, som du kan købe her hos bogfoering.dk.

Det bedste fra begge verdener

 

Helt præcist er det produkt, vi sælger et ”automatiseret digitalt bogholderi”. Det kan tilpasses lige præcis til det behov, du har i din virksomhed og automatisere alle de der arbejdsgange, du skubber foran dig, som en større og større bunke, du skal have klaret en dag.

Ville det ikke være dejligt, bare at sætte dem på autopilot, så du slap for dårlig samvittighed og sidste øjebliks panik, hver gang der skal afregnes moms eller indsendes årsregnskab?

Du bestemmer næsten selv, hvor meget af det automatiserede digitale bogholderi du har brug for. Vores system kan arbejde sammen med alle de mest udbredte løsninger på markedet lige fra Dinero, E-conomic til NAV Small Business og Billy.

Lyder det interessant, kan du enten læse mere her på hjemmesiden eller kontakte os online eller IRL.

"Automatisere alle de arbejdsgange, du skubber foran dig, som en større og større bunke."

Her finder du os såvel digitalt som IRL

I praksis betyder det ikke noget for os, om du bor i København, Maribo eller Mariager. Vores løsning er digital, og du kan tilgå den, hvorfra du har lyst, når du har lyst.

Så er du udmærket tilfreds med, at din bogholder befinder sig et eller andet sted ude i skyen? Så kan du bare fortsætte til forsiden og læse mere om vores digitale ydelser.

Mange er dog glade for, at arbejde sammen med et bogholder- eller revisionsfirma, der er lokalt forankret. Så kan de lige komme forbi, få en snak om deres bogholderi og vores bud på, hvordan vi finder den mest optimale digitale løsning på deres behov for bogføringshjælp.

Vi har 7 afdelinger fra Aalborg i nord og til Aarhus i syd. Hver afdeling er bemandet med bogholdere og eksperter i regnskab og revision, som du kan trække på.

Historien om firmaet bag bogfoering.dk

Historien om bogfoering.dk er både gammel og ny. Den består af lige dele bogføring og digitalisering, og tager sin begyndelse med stiftelsen af revisionsfirmaet Kvist & Jensen for mere end 40 år siden.

Firmaet Kvist & Jensen Statsautoriserede revisorer A/S er en alm. revisionsvirksomhed med alt indenfor skat, revision, regnskab, rådgivning, bogføring mv. Det har fungeret på den måde lige siden opstarten i 1977. Kvist & Jensen har i dag mere end 130 medarbejdere.

Men da vi først havde tænkt tanken om, at der måtte være en lettere måde at føre bogholderi på, kunne vi ikke slippe den. Derfor ansatte vi pr. 1/12 2017 en ekspert på området som proces- & digitaliseringskonsulent.

Han stod for digitaliseringen, samt hjælpe kunderne med at få optimeret deres processer og deres bogføring. Sammen med vores erfaringer indenfor bogholderi/bogføring, bliver digitalisering til et helt nyt forretningsben, Kvist & Jensen Digitalisering.

Det er den del af firmaet, der kører Bogfoering.dk og vores første digitale produkter og tjenester finder du her på siden – senere kommer der flere til.

Om bogfoering.dk

 

Her på bogfoering.dk vil du finde alle vores ydelser indenfor bogføring, digitalisering af bogholderier og optimering af arbejdsgange i bogholderiet. Det er to områder, der overlapper hinanden, hvorfor det er meget logisk at samle dem på en og samme hjemmeside.

Læs om de forskellige ydelser her på siden og kontakt os, når du er klar til at gå i gang med, at indføre et automatiseret digitalt bogholderi.

Ansatte og kundeforhold

 

Bogfoering.dk er en service/tjeneste under Kvist & Jensen Digitalisering.

Bogfoering.dk har ingen ansatte, men benytter sig af medarbejdere ansat hos Kvist & Jensen, der er eksperter i bogføring og bogholderi

Som kunde ved bogfoering.dk vil du således også være kunde i Kvist & Jensen Digitalisering.

Velkommen til.