Online bogføring har mange fordele

En vigtig del af det at drive en virksomhed er at skrive alt relevant pengerelateret ind i virksomhedens regnskab. Blandt andet skal indtægter, udgifter, løn- og skatteberegninger bogføres. Som betegnelsen ’bogføring’ antyder, udførtes bogføringen oprindeligt i bøger, og sådan har det været frem til nyeste tid.

I dag er der sket en betydelig opgradering af bogholderi med brugen af IT og kommunikation via internettet. 

Læs her om store fordele ved en digitaliseret og online bogføring, som vi her hos Bogfoering.dk kan hjælpe med.

Har du brug for bogføring, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Derfor er online bogføring fordelagtigt for virksomheden

Ved at rekvirere online bogføring får din virksomhed adgang til et online bogføringsprogram. Det betyder farvel til at gemme og holde styr på papirfakturaer, papirkvitteringer og så videre. Med et online regnskabsprogram arkiveres regnskaber og bilag i skyen. Du skal blot give de påkrævede oplysninger til programmet. Med et regnskabsprogram foretages intelligent og simpel bogføring online af din virksomheds bilag.

Ud over at slippe for papirfakturaer og papirkvitteringer giver det også dit firma en stor sikkerhed at abonnere på vores online bogføringsprogram. Du undgår eventuelle fejl i regnskaber. Online bogføring muliggør et løbende overblik over din økonomiske situation. Du har adgang til dit opdaterede firmaregnskab på alle tidspunkter på dagen, blot du er tilkoblet en internetforbindelse.

Bogføringen i en virksomhed foretages som regel af en bogholder, revisor eller økonomiansvarlig. Måske kan du helt spare en fastansat bogholder i dit firma ved at benytte vores bogføringstilbud, eller du kan få delvis aflastning af den ansvarlige for regnskabet på din arbejdsplads. Et online regnskabsprogram er både tidsbesparende og økonomisk fordelagtigt.

Vælg det rette bogføringsprogram

 

At finde det rigtige bogføringsprogram kan være lidt af en jungle. På nettet findes mange forskellige online regnskabsprogrammer at vælge imellem. Bogfoering.dk understøtter de fleste og har stor ekspertise i at navigere i dem. Det gælder blandt andet de danske programmer E-conomic, Dinero, Billy, Visma og Microsoft Dynamics NAV.

Når du er på udkig efter det rette bogføringsprogram til dit firma, anbefaler vi, at du sætter dig grundigt ind i de forskellige muligheder. Det er nemlig individuelt, hvilket program der passer bedst til en virksomhed. Det afhænger blandt andet af størrelsen på din virksomhed. Store virksomheder vil for eksempel have mere gavn af E-conomic end Dinero, da sidstnævnte er designet til mindre virksomheder.    

De fleste regnskabsprogrammer er gratis eller har en gratis prøveperiode. De er lette at tilgå og passer til alle typer computere.

Vi guider dig

 

Uden stor viden om de forskellige programmer kan det være svært at finde netop det, der bedst matcher din virksomheds funktioner. Hos Bogfoering.dk har vi lettet dette arbejde for dig. På vores hjemmeside finder du en oversigt over nogle af de mest populære regnskabsprogrammer. Vi står altid til rådighed med yderligere råd og professionel vejledning i bogføring online.

Du kan kontakte os via mail, telefon eller ved at møde op i en af vores afdelinger, som du finder mere information om i bunden af hjemmesiden.