Optimer bogføringen med en papirløs bogholder

Flere og flere danskere springer ud som selvstændige og iværksættere. Men ligegyldigt hvilken genre du arbejder indenfor, så kræver det at du har styr på bogføringerne og regnskaberne. At holde regnskab over virksomhedens indtægter, udgifter, momsfradrag osv. kan i mange tilfælde være en stor og for nogen næsten uoverkommelig arbejdsbyrde. Især hvis der er run på og virksomheden er i vækst og man ønsker at prioritere denne vækst. Heldigvis står vi hos Bogfoering.dk klar med løsningen.

Har du brug for bogføring, så kontakt os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

En papirløs bogholder

 

Vi lever i en digitaliseret verden, hvor traditionelle breve for længst er blevet skiftet ud med e-mails. Det samme gælder for moderne bogføring. Glem tiden hvor du sad med stakkevis af papirbilag, som du skulle forsøge at finde hoved og hale i og sirligt sætte i tunge mapper, for derefter at gemme dem væk i arkivskabet i mindst 5 år.

Sats i stedet på en papirløs bogholder, hvor alle bilag, udlæg, kvitteringer etc. nemt og lige til uploades digitalt i virksomhedens egne private regnskabsmappe. En mappe der naturligvis er overordentligt godt beskyttet med et skudsikkert password.

Desuden er en papirløs bogholder en både tidsbesparende løsning, men faktisk også en løsning med omtanke for miljøet.

Outsource din bogføring

 

Hos bogfoering.dk tilbyder vi flere forskellige løsninger. Du kan bruge vores smarte og moderne papirløse bogholdersystem, hvor du fortsat selv holder styring på dit regnskab eller du kan overlade hele bogføringen til os.

I stedet for at bruge ressourcer på en in-house bogholder, der kræver en fast løn, så kan du få maksimalt udbytte af din afregning hos os. Med andre ord kan vi agere din freelance bogholder, som træder til så snart behovet er der.

 

Lyder det interessant?

 

Skræddersy din bogholder efter behov

 

Vi lader det være op til dig og din virksomhed, at beslutte præcist hvad jeres behov er. Og netop derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, så vi bedre kan matche jeres ønsker. Derfor kan du hos os leje en bogholder på timebasis, ugebasis eller månedsbasis. Du kan også booke en ekstern controller, som løbende kigger virksomhedens regnskab efter i sømmene. Eller du kan vælge at gå hele vejen og simpelthen hyre en ekstern økonomichef gennem os.

Udover en papirløs bogholderløsning, kan vi også være behjælpelige med en optimering af dit bogholderi samt lønadministration.

Optimér din bogføring én gang for alle

 

Hos bogfoering.dk sidder der specialister med mere end 40 års erfaring. Særlige kompetencer kombineret med en moderne nytænkning af bogføring, giver et helt unikt koncept, der kan gøre underværker for din virksomhed.

Vi har afdelinger i både Aarhus, Aalborg, Randers, Hadsten, Hammel, Hadsund og Grenaa. Og selvom hele konceptet er bygget op omkring online papirløs bogholderi, så er vi blot en telefonopringning eller en e-mail væk.

Ved at optimere din bogføring og få styr på virksomhedens økonomi, undgår du alvorlige fejl eller skattesmæk. Desuden får du brugbar hjælp til at trække ting som kørsel, personale udgifter og andre udlæg fra i regnskabet.

Vi tilbyder en fast, lav månedlig ydelse, som i sidste ende med garanti vil spare dig for mange penge.

Nu må du være overbevist?