Optimeret bogholderi

Vil du gerne have optimeret bogholderiet i din virksomhed? Så lad Bogfoering.dk’s eksperter se nærmere på arbejdsgange og processer i jeres bogholderi. Så finder vi de steder, hvor arbejdsgangene enten kan optimeres, digitaliseres eller måske helt automatiseres. Resultatet bliver et toptrimmet og moderne bogholderi, der får fjernet alle trivielle eller helt unødvendige arbejdsopgaver. Kontakt os i dag og få mere overskud i bogholderiet.

Er der altid fuld fart på i bogholderiet og overvejer du, om du måske skal udvide med en ekstra ressource?

lad Bogfoering.dk’s eksperter se nærmere på arbejdsgange og processer i dit bogholderi, for at undersøge, om vi kan finde nogle måder at gøre hverdagen lettere på. Måske kan vi fjerne en del af tastearbejdet ved, at digitalisere trivielle arbejdsgange eller automatisere den måde, I får bilag og andre oplysninger ind i jeres regnskabsprogram på.

Det kan ske helt uden at du behøver, at skifte jeres regnskabsprogram og uden at du behøver at flytte bogføringen over til os. Vi tager nemlig udgangspunkt i, hvad I har i dag og optimerer, digitaliserer og automatiserer det, så dit bogholderi får en lettere og mere effektiv arbejdsdag.

Få et mere effektivt bogholderi med mindre stress

Selve processen med at optimere firmaets bogholderi foregår ved, at en af vores eksperter kommer på besøg. Under besøget ser vi nærmere på, hvilket regnskabsprogram I anvender og hvordan de forskellige opgaver bliver løst af medarbejderne i hverdagen.

Derefter går vi i tænkeboks og vender tilbage med et oplæg til:

  • Nye, mere effektive arbejdsgange i jeres eksisterende bogføringssystem
  • Digitalisering og automatisering af trivielle arbejdsopgaver
  • Automatisering af dataoverførsler fra jeres andre digitale systemer i virksomheden
  • Automatisering og eventuelt fuldstændig digitalisering af bilagshåndteringen
  • Hvilke tillægsprogrammer og online tjenester, I med fordel kan effektivisere arbejdsgangene med
  • Efteruddannelse af medarbejderne i de mere effektive og digitaliserede arbejdsgange
Optimeret bogholderi

Den største effektivitetsgevinst opnås ved at indføre alle de tiltag, vi kommer med. Men det er naturligvis op til dig, i samarbejde med dit bogholderi, at vælge de effektiviseringer, digitaliseringer og automatiseringer, der giver mest mening for jer at indføre, samt hvilken rækkefølge de skal implementeres i.

Resultatet skulle gerne være et mere effektivt bogholderi med mindre stress og mere luft i hverdagen. Det giver dig gladere medarbejdere, og fjerner behovet for at tilføre flere ressourcer til bogholderiet i din virksomhed.

"Optimér bogholderiet, få gladere medarbejdere, og fjern behovet for, at tilføre flere ressourcer til bogføringen!"