Er tiden inde til at outsource bogholderiet?

Der kan være mange gode grunde til at outsource bogholderiet. Oftest står valget mellem at ansætte en bogholder i firmaet eller overdrage bogholderiet til et firma, der ikke laver andet. Det sidste er det, vi tilbyder hos bogfoering.dk. Hos os bestemmer du selv, hvor meget du vil overdrage og hvordan det skal foregå, ligesom du kan få et fuldstændigt automatiseret digitalt bogholderi!

Alle virksomheder kommer på et tidspunkt til at tage stilling til, hvordan de skal føre deres regnskab. Nogle vælger allerede fra starten at outsource bogholderiet, mens andre vælger at klare det selv – i hvert fald i begyndelsen.

Senere kommer de fleste af dem, som gør det selv til et punkt, hvor de er nødt til at vælge enten at ansætte en hel- eller deltidsbogholder eller at overgive bogføringen til et eksternt firma. Det giver dem mere tid til at pleje kunderne, lede medarbejderne og udvikle firmaet.

Derfor skal du outsource bogholderiet

 

Fordelen ved at outsource bogholderiet er, at du ikke får endnu en ressource på lønningslisten – som tilmed ikke tjener penge ind til firmaet. Samtidig betaler du kun den eksterne bogholder en fast månedlig pris, så du har kontrol over udgifterne.

Derudover slipper du også for, at skulle sætte dig ind i en hel masse bogføringsteknisk om, hvordan dette eller dette bilag skal bogføres korrekt – og så slipper du for alt stressen omkring momsafregninger, løn mv.

Så når du lægger alt det sammen, du slipper for at bruge tid på, får du virkelig meget ekstra tid til rådighed – og frigjort en masse mental kapacitet og tid til at fokusere mere på din forretning. Så i virkeligheden får du fjernet en stor byrde fra dine skuldre for en meget lille meromkostning.

"Ved at outsource bogholderiet får du fjernet en stor byrde fra dine skuldre for en meget lille meromkostning."

Find en løsning, der passer til dig og din virksomhed

Når du begynder at undersøge mulighederne for at outsource dit bogholderi, vælger de fleste meget naturligt at spørge deres revisor. Han eller hun skal jo alligevel før eller siden have overdraget hele regnskabet, når det skal afsluttes.

Men det er ikke altid den mest optimale eller mest fleksible løsning. For måske bruger revisoren et andet regnskabsprogram end det, du har brugt – og så skal du betale for, at hele regnskabet bliver lagt over i det.

Det slipper du for hos bogfoering.dk. Vi arbejder i alle de mest udbredte regnskabsprogrammer, lige fra det gratis Dinero, E-conomic, NAV, C5 og til de største udgaver af Microsoft Dynamics AX eller Navision.

Du vælger også selv, om vi skal overtage hele bogholderiet eller kun dele af det. F.eks. kan det være, at du stadig selv vil foretage den daglige bogføring og så kun bruge os til månedsafslutning, momsafregning osv.

Du bestemmer også, hvor arbejdet skal udføres. Det kan foregå hos os, eller vi kan komme ud i din virksomhed. Endelig kan du også selv bestemme hvor tit, det skal foregå. Det kan være på fuldtid, deltid, en gang om ugen, en gang om måneden eller hvad der nu passer i forhold til størrelsen på dit firma.

Sidst, men ikke mindst, får du fuldstændig styr på udgifterne til at outsource dit bogholderi. Du får en fast månedlig pakke til en fast pris og kan så tilkøbe ekstraydelser efter behov. Du er i total kontrol hele vejen!

Slip helt for bogføringen og papirnusseriet

 

Men faktisk kan du også helt slippe for at tænke på regnskab, bogføring og bilagscirkus. Vælger du vores automatiske digitale bogholderi, kommer bogføringen til at foregå helt automatisk. Det eneste, du kommer til at mærke til det, er den app, som du skal bruge til at fotografere kvitteringer og andre papirbilag med, samt godkende betalinger med.

Resten foregår helt digitalt.

Det eneste du skal gøre er, at godkende bilag via en app.

Vælger du denne løsning, får du både bogholder, lønadministration og din helt egen controller og CFO med i prisen. De sidste to er ellers kun noget, de helt store virksomheder i din branche har ansat. De er guld værd for din forretning, fordi de er i stand til at visualisere regnskabstallene for dig, samt rådgive dig om investeringer og firmaets fremtidige udvikling.

Så med vores automatiserede digitale bogholderi får du de samme muligheder, som de helt store firmaer i din branche. Derved kan du nemmere komme foran dine konkurrenter og opdage både nye tendenser og faresignaler i tide.