Få styr på bogholderiet med en selvstændig bogholder

Et stort antal firmaer vælger i dag at få hjælp af en selvstændig bogholder, da det er en effektiv måde at holde styr på firmaets økonomi på. Hos os kan du få professionel hjælp fra en af vores kompetente, selvstændige bogholdere, der alle har stor ekspertise og mange års erfaring på området.

Ved siden af den almindelige bogføring vil du få hjælp til andre finansielle aspekter såsom momsindberetning, bankafstemning og årsregnskab. Det giver en stor tryghed og gør det samtidigt lettere for dig at fokusere på at drive din virksomhed.

Har du brug for bogføring, så kontakt os på 86 41 21 00, eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Fordelene ved at leje en selvstændig bogholder

 

Uanset om dit firma er under opstart eller af omfattende størrelse og uanset hvilken branche, du befinder dig i, så er der mange fordele forbundet med at leje en selvstændig bogholder:

  • Din bogholder er bakket op af et kompetent firma med over 40 års erfaring.
  • Der tages hånd om bankafstemning og eventuelt varelager, momsafslutning og -indberetning samt årsregnskab for dig.
  • Du har en professionel bogholder, som med stort overskud, overblik og erfaring hjælper dig og dit firma igennem alle former for uforudsete finansielle problemer, der måtte dukke op.
  • Din bogholder har et bredt udvalg af dygtige kollegaer at sparre med, hvilket resulterer i, at de finder frem til de bedste løsninger for dit firma — hver gang.
  • Du slipper for de forpligtelser, der følger med at ansætte en intern bogholder.
  • Uanset om du ønsker at din bogholder udfører arbejdet hos dig eller over Skype, så finder vi i fællesskab frem til en løsning, der passer dig. (Ønsker du at veksle mellem de to løsninger, kan det også lade sig gøre.)

Digitalt bogholderi

 

Vi specialiserer os i digitalt bogholderi, hvor bogføringen foregår automatisk. Således slipper du for at skulle håndtere og opbevare alverdens bilag, kvitteringer og andre papirer. Gennem en app uploader du billeder af diverse kvitteringer, du modtager, hvorefter de oprettes som bilag i regnskabsprogrammet. Arbejdet med at godkende indkomne fakturaer kan også digitaliseres og gøres meget mere enkel, hvilket igen sparer tid og arbejdskraft.

Som en bonus har du adgang til indsigt i dit regnskab når som helst. Med digitalt bogholderi er regnskabet altid opdateret, og processen er mere simpel end nogensinde før.

Prisen på en selvstændig bogholder

 

Den vejledende pris for en selvstændig bogholder går fra 500 kroner i timen, hvortil moms ligges oveni. Hos os har også du mulighed for at benytte dig af en af vores mange pakkeløsninger. Find en løsning, der stemmer overens med dit månedlige eller halvårlige antal af bilag, og få derefter en fast pris. Således slipper du for at bekymre dig om timepriser. Har du spørgsmål undervejs, får du naturligvis sparring og rådgivning uden ekstra omkostninger.

Fordi det automatiserede digitale bogholderi gør processen lettere og fjerner behovet for ekstra manuel arbejdskraft, er priserne ganske fornuftige.

Er du tvivl om, hvilken pakke, der kunne passe godt til dit firma, så tøv ikke med at kontakte os.
Sammen kan vi finde frem til den helt rigtige løsning for dig.

Nu må du være overbevist?