Digitalisering i praksis
- sådan kommer du igang

Vælg mellem to datoer

Alle taler om digitalisering. Men hvad handler det om? Og hvordan kommer du igang med det i din virksomhed?

Med to muligheder er der ingen undskyldning!

Tilmeld dig ét af nedenstående morgenmøder og hør hvad digitalisering kan gøre for din virksomhed og hvordan du nemmest kommer igang

Digitalisering i praksis d. 5/3 2020

– Kvist & Jensen i samarbejde med Erhverv Randers

Hvordan vælger jeg et regnskabsystem, der passer til mine behov? Er digitalisering overhovedet relevant for min virksomhed?

Du er ikke den eneste, der kan komme i tvivl – derfor er du inviteret til et oplysende morgenmøde, hvor netop digitalisering er i fokus. Her kan du finde svar på eventuelle spørgsmål og netværke med andre i det lokale erhvervsliv.

Vælg det rette økonomisystem 

Hvilken løsning passer bedst til din branche og virksomhedens behov? Systemcenter A/S starter dagen med at fortælle om valg af regnskabssystem og hvad du skal være opmærksom på i den forbindelse.

Glem alt om papir- og bilagsbunker

Digitalisering kan virke uoverkommeligt og abstrakt, men Proces- og digitaliseringskonsulent, Kristian Konradsen fra Kvist & Jensen fortæller, hvordan I nemt kan komme i gang og spare tid ved at digitalisere bogføringen.

En tandlæges digitaliseringsproces

Tandlæge, Mette Hedegaard fortæller om den digitaliseringsproces hun har gennemgået. Hør hvad de digitale værktøjer betyder for hendes klinik.

 

Tid: 5. marts 2020 kl. 07:45

Sted: Hos Kvist & Jensen – Tronholmen 3, 8960 Randers SØ

 

Tilmeld dig her

Bliv klar på digitalisering og FN’s verdensmål d. 26/3 2020

– Kvist & Jensen i samarbejde med Nordea

Kom til Kvist & Jensens og Nordeas fælles morgenmøde d. 26. marts, og få mere at vide om digitalisering og FN’s 17 verdensmål.

Er dit firma digitalt parat?

Digitalisering handler om at digitalisere firmaets administrative processer, særligt i bogholderiet. Det kan alle, selv små og mellemstore virksomheder, høste store gevinster ved.

Proces- og digitaliseringskonsulent, Kristian Konradsen fra Kvist & Jensen fortæller, hvordan du nemt kan komme i gang, og giver dig et tankevækkende regneeksempel, der viser, hvor meget I kan spare ved at digitalisere jeres bogføring.

Alle kan bidrage til grøn omstilling

FN’s 17 verdensmål handler bl.a. om grøn omstilling. Mette Haahr, Erhvervsfilialdirektør i Nordea, forklarer om FN’s verdensmål.  Samt hvordan vi kan komme i gang med grøn omstilling ved at ændre små rutiner og vaner i hverdagen til gavn for klimaet og miljøet. 

Vi håber at se dig til en indholdsrig morgen.

 

Tid: 26. marts 2020 kl. 7:30

Sted: Hos Nordea – Kirkegade 3, 8900 Randers C

 

Tilmeld dig her

Arrangeres af