Ydelser

Hos Bogfoering.dk tilbyder vi en bred vifte af ydelser inden for bogføring og bogholderi. Du kan frit vælge de ydelser, du har brug for, ligesom du kan vælge, at lægge hele dit bogholderi over til os. Uanset hvad du vælger, får du altid den mest optimale løsning, der betales med et fast beløb hver måned. Så ved du altid, hvor meget dit bogholderi koster dig – ligesom du frit kan ændre på antallet og omfanget af de enkelte ydelser efter behov.

Automatiseret digitalt bogholderi

Med et automatiseret digitalt bogholderi slipper du for papirnusseri og unødige udskrifter af bilag, som allerede findes digitalt. Vi automatiserer og digitaliserer alle arbejdsgange i dit bogholderi og overtager den daglige bogføring.

Så kan du bruge tiden på at drive din virksomhed og vide, at du altid kan få et opdateret overblik over firmaets økonomiske situation. Samtidig får du vælge din egen controller og regnskabschef, der kan visualisere regnskabet for dig og rådgive dig omkring alle dine finansielle og økonomiske beslutninger.

Lej en bogholder

Er du altid bagud med din bogføring, fordi du skal klare den ved siden af dit arbejde for kunderne? Eller har I brug for ekstra ressourcer i jeres bogholderi? Så lej en bogholder hos bogfoering.dk og kom up-to-date med bogføringen.

Du kan leje en bogholder til en fast pris for et fast antal timer hver måned, og du kan altid købe flere eller færre timer efter behov. Du får en fast bogholder tilknyttet, der kender dit firma og den måde, I arbejder på. Selve bogføringen kan klares enten i firmaet eller fra et af vores kontorer. Du bestemmer!

Outsourcing af dit bogholderi

Overvejer du at ansætte en bogholder, eller er der brug for flere hænder i jeres bogholderi – eller får du aldrig opdateret dit regnskab, før momsafregning og årsafslutning tvinger dig til det? Hvorfor ikke så ikke outsource hele bogholderiet til bogfoering.dk.

Vi kan digitalisere og automatisere dit bogholderi fuldstændigt og overtage den daglige bogføring, så du aldrig kommer til, at skulle rode med bilag igen. Vi kan også vælge en mere manuel løsning, hvor vi enten forestår bogføringen hos dig eller os. Vi finder altid den løsning, der passer bedst til dit firma!

Optimeret bogholderi

Synes du, at dit bogholderi er alt for tungt, besværligt og ressourcekrævende. Så lad os gennemgå bogholderiets arbejds- og papirgange og optimere, automatisere og digitalisere det. Det sidste betyder, at du og dine medarbejdere kan vinke farvel til papirbilag.

Derved kan der spares masser af tid, ligesom risikoen for fejl minimeres væsentligt. Desuden slipper medarbejderne for alle de mest trivielle arbejdsopgaver. Endelig bliver det nemmere at holde bogføringen opdateret, så du altid har et retvisende overblik over firmaets økonomiske situation.

Ekstern controller

Med en ekstern controller får du mulighed for at få kontrolleret og gået dit regnskab efter i sømmene af en erfaren og dygtig ressource. Så er du sikker på, at alt er bogført som det skal, og at der ikke dukker ubehagelige overraskelser op, den dag årsregnskabet skal afsluttes.

Samtidig får du mulighed for at få visualiseret dit regnskab, så du bedre kan bruge viden fra det, når du skal træffe vigtige beslutninger om firmaets fremtid. Det giver dig et meget bedre beslutningsgrundlag og et meget mere oplyst overblik over dit firmas formåen og muligheder.

Ekstern CFO/Økonomichef

Med en ekstern CFO eller økonomichef får du de samme muligheder for økonomisk sparring og rådgivning, som det kun er de største firmaer i din branche, der har råd til. Det giver dig et forspring foran dine nærmeste konkurrenter og mulighed for at reagere på nye trends og udfordringer før alle andre.

For med en økonomichef ombord kan du for alvor får erfaren rådgivning, sparring og vejledning, når der skal træffes finansielle og økonomiske beslutninger i din virksomhed. Økonomichefen kan også give dig en meget bedre forståelse for, hvad regnskabet betyder i praksis for din virksomheds daglige drift.

Lønadministration

Har du brug for hjælp med lønadministrationen i din virksomhed, kan du outsource den helt til os. Vi automatiserer og digitaliserer alle former for registreringer omkring timer og kørselsregnskab, så vi slipper for besværlige og tidskrævende papirgange – ikke blot i bogholderiet, men også i medarbejdernes dagligdag.

I samarbejde med dig sammensætter vi den helt rigtige løsning til din virksomhed, der sørger for, at medarbejderne får korrekt løn til tiden – hver måned! Samtidig sikrer vores erfarne medarbejdere, at alle indberetninger af ATP, a-skat, pension og så videre foretages korrekt og til tiden.