Hjælp til bogføring

Hos Bogfoering.dk kan du få hjælp til bogføring – både dig, der søger en bogholder og dig der, søger hjælp til at bogføre selv. Vi hjælper store og små virksomheder med deres bogføring, men vi kan også overtage hele bogholderiet. Vi kan hjælpe dig uanset om du søger en ekstern bogholder, der kan stå for din bogføring eller du blot leder efter guides og hjælperedskaber så du selv kan stå for bogføringen (se nedenfor).

Bogfoering.dk er med helt fremme og anvender de nyeste digitale værktøjer. Derfor har det ingen betydning, hvor i landet du befinder dig. Vi kan hjælpe med bogføring i alt fra Aarhus til København til Esbjerg til Aalborg.

Du kan kontakte os på 42 14 81 52 , eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig og aftaler nærmer om, hvad din nye bogholder skal gøre for dig.

Bogføringshjælp

Der kan være mange grunde til, at du søger efter bogføringshjælp, men en af de hyppigste årsager er, at slippe for selv, at bogføre og bruge den frigivne tid på at vækste forretningen. Prisen for bogføring er typisk meget mindre end den tid du får frigivet og derfor plejer det, at være en god forretning, at få bogføringshjælp.

Lad mig komme med et eksempel.

Du bruger selv 8 timer om måneden på bogføring og du kan sælge din tid for 550 kr. i timen. Det bliver 8*550 = 4.400 kr. pr. måned eller 52.800 kr. om året.

Vores dygtige bogholdere bruger den nyeste teknologi og er hurtigere på tasterne da de kender alle reglerne. De kan klare bogføringen på kun 4 timer pr. måned og koster kun 500 kr. i timen. Det bliver 2.000 kr. pr. måned eller 24.000 kr. om året.

du har altså lige tjent  28.800 kr. eller en ekstra månedsløn – ved at få bogføringshjælp.

Ved os bestemmer du selv, hvor ofte vi skal bogføre og om det skal være hos dig eller på et af vores 7 kontorer. Timeprisen er den samme – uanset, hvilken model du vælger. Du kan også vælge et fast abonnement og så er du fri for, at tænke på, at bogholderi regningen løber løbsk.

Du kan læse mere om vores digitale bogholderi her og du finder vores priser her.

Dette kan vi hjælpe med

Vores bogholdere kan hjælpe med en lang række bogholderi ydelser og har kendskab til alle de populære regnskabsprogrammer – e-conomic, NAV, C5, Dinero, Billy osv. Det har derfor ikke betydning for os, hvilket bogføringssystem du bruger. 

Vi kan også hjælpe med lønadministration og stå for lønnen på dine medarbejdere. Igen har vi kendskab til lønprogrammerne på marked – Proløn, Dataløn, Danløn, Zenegy og flere andre.

Arbejdsopgaverne som vi typisk tager os af:

  • Bogføring af kreditorer
  • Momsafstemning 
  • Momsangivelse
  • Kreditorstyring
  • Debitorestyring
  • Periodeopgørelser

Og meget mere. 

Søger du hjælp til bogføringen?

Når man selv sidder og bogføre, kan der godt være bilag, som man ikke lige kan huske, hvordan de skal bogføres eller om der er momsfradrag på forskellige køb.

Vi er godt klar over, at ikke alle ønsker en ekstern bogholder og selv vil stå for bogføringen. Derfor har vi flere guides på vej, som kan hjælpe dig, som søger hjælp til bogføring og som selv vil stå for det.

Der kommer således snart:

  • Guide til bogføring af løn
  • Den store fradragsoversigt
  • Køb af aktiver – hvad gør jeg med afskrivninger

Og mange andre guides.

Vi har (pga. så stor interesse i vores automatiseret digitale bogholderi) ikke haft tid til, at skrive disse guides, men de kommer i løbet af efteråret. Indtil da henviser vi til disse gode hæfte og personalegoder i 2018 og dette om moms og repræsentation.

 

Lyder det interessant?

 

Hjælp til bogholderi – vi er billigere end du tror

Uanset om det er hjælp til bogføring eller hjælp til hele bogholderiet du søger – så kan vi faktisk hjælpe dig. Vi har stor erfaring i, at overtage hele bogholderiet, hvor du kun skal sørge for, at der skrives fakturaer. Altså du skal lave det sjove og sørge for, at der kommer penge i kassen – så skal vi nok klare resten.

Det betyder, at du med os indover dit bogholderi vil der altid være styr på tingene – dit bogholderi vil være opdateret, deadline overholdes og du behøver ikke tænke på dit bogholderi.

Vi har også hjulpet større kunder og overtaget hele deres bogholderi funktion. Ved at anvende vores digitale værktøjer og gøre bogholderiet digitalt, er det lykkes os, at holde omkostningerne nede og faktisk tilbyde en billigere løsning end da virksomheden havde eget internt bogholderi.

Bogholderi hjælp – det får du her

 

Det er derfor vi ser flere og flere virksomheder, der hopper over og får bogholderi hjælp i stedet for, at de selv har ansatte. Vores bogholdere er altid opdateret på de nyeste regler, har mange års erfaring og kan få sparring hjemme på kontoret. 

Du skal heller ikke tænke på sygdom og ferie – der er du nemlig også dækket ind med bogholderi hjælp igennem Bogfoering.dk.

Søger du hjælp til bogholderiet? 

 

Der er ingen grund til at fortsætte din søgen – du har fundet os og vi kan helt sikkert hjælpe dig. Hvis du udfylder denne formular, vil du høre fra os indenfor kort tid.

Vil du have fat i en afdeling tæt på dig, kan du finde vores afdelinger her.